2777
2789
عنوان

کیست سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4714 بازدید | 45 پست
ببخشید من زیاد سوال ميپرسم آمپول بی حسی زد تو سینه؟ بعد آب داخلشو بیرون کشیدن یا کامل درش اوردن؟

اگه عمقی باشه تو اتاق عمل کلشو در میارن اگه نه تو مطبم میشه

جواب ابلهان خاموشی است
اره باید برم.همش فک میکنم سرطان گرفتم😭😭😭میترسم برم

نگران نباش خانمي سرطان متاسفانه با درد نمياد به خاطر همينم هست كه وقتي پيشرفت ميكنه تازه ميفهمن ولي حتما حواست بايد باشه بهرحال به تغييرات بدن هميشه هم بدترين حالت رو در نظر نكير

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما فقط سونوگرافيست نظر داده حتما پيش جراح ببر نشون بده

ولي خانما توروخدا اين قضيه سينه رو پيگيري كنيد حتما ماهانه خودتونو چك كنيد و اگه پيش متخصص زنانتون رفتين بخواين سينه اتون رو معاينه كنه

عزیزم سرطان که نیست چون سرطان اصلا درد نداره خودت توده حس کردی؟نهایتا کیست باشه 

دست ک میزنم ی چیزایی حس میکنم ولی نمیدونم دقیق چیه تودس یانه

اخه لکه هم زده دارن بیشتر میشن لکه ها هرکاری هم میکنم پاک نمیشن.یعنی چ دلیلی میتونه داشته باشه این لکه ها؟

من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..
ببخشید من زیاد سوال ميپرسم آمپول بی حسی زد تو سینه؟ بعد آب داخلشو بیرون کشیدن یا کامل درش اوردن؟

خواهش عزیزم هرچی میخوای بپرس ...بله امپول بی حسی موضعی زد اطراف سینه بعدم یه خراش داد کلش دراورد گذاشت کنار دوتاسه تا بخیه ام زد ...البته گفت اگه عفونت نمیکرد لازم نبود اصلا درش بیاری ولی چون هی میخواد اذیتت کنه درمیارمش 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
شما فقط سونوگرافيست نظر داده حتما پيش جراح ببر نشون بده ولي خانما توروخدا اين قضيه سينه رو پيگ ...

پیش جراح هم بردم برام ماموگرافی نوشت که بردم برام انجام ندادن گفتن سنت کمه بدرد ماموگرافی نمی خوری ولی پیش یکی دیگه بردم گفت بیا برات ابشو بکشم که اونم چون میترسم نرفتم هنوز

متخصص زنان اگه آدم بود من به عمل کشیده نمی شدم بچه ها فقط برسد پیش متخصص و جراح پستان

منظورم اينكه خب همه بي دليل پيش جراح نميرن

ولي خب ما خانوما پيش متخصص زنان زياد ميريم اونا ام معاينه رو بلدن

همه دكترها ام كه كاربلد نيستن متاسفانه شايد دكترتون خوب نبوده

منظورم اينكه خب همه بي دليل پيش جراح نميرن ولي خب ما خانوما پيش متخصص زنان زياد ميريم اونا ام معاين ...

اره دکتر زنان من خیلی بی توجه و مغرور الکی بود خیر ندیده

جواب ابلهان خاموشی است
پیش جراح هم بردم برام ماموگرافی نوشت که بردم برام انجام ندادن گفتن سنت کمه بدرد ماموگرافی نمی خوری و ...

اگه جراح مامو نوشته حتما انجام بده.

پيش جراح خوب برو بعضي جراح ها حتي با دست زدن ميفهمن دقيقا چه خبره

من اينقدر تجربه بدي دارم بخدا هركس تو مترو يا خيابون ميبينم ميخوام بهش اطلاع رساني كنم

نه خدا نکنه عزیزم نترس  کیست چربیه همه جای بدنم درمیاد واسه این روغن و چیزاست دیگه ...من مامانم ...

ممنون زهرا جون خیالم راحت تر شد☺😚😙

من عشق ندیدم و ندانم که چ باشد..
ممنون زهرا جون یکم خیالم راحت تر شد☺😚😙

خواهش عزیزم❤❤❤

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.