2777
2789
عنوان

بیایید بگم چجوری باردار شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 137221 بازدید | 76 پست
خوب چرا جلوگیری نمیکنی که استرس نداشته باشی

جلوگیری میكنم اما نمیشه چن حساسیت دارم...فقط از ١٢تا ١٩دورم با اطمینان جلوگیری میكنم...بعضی وقتا یهو پنج روز میزنه عقب دیگه خودمو و شوهرم همش تو استرسیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهم گفت دقیقا یماهت رو توضیح بده تو خونه چکار میکنی  بهش گفتم خوب همون اول تاریخ پری شدنمو مین ...

منم همه اينا برام اتفاق افتاده الانم پريم بهم ريخته سري اخر رفتم دكتر برا عفونت جريان بارداريمم گفتم دقيقا همين استرس و گفت 

من ماهای پیش مثه تو پیگیری میکردم و روزام مینوشتم ...

این ماه بیخیال شدم کلا امیدی ندارم و اقدام زیاد نداشتم ...هرچی خدا بخواد

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

دکتر گفت تو زود فهمیدی مشکلت چیه خیلیا سالهاااا باردار نمیشن و دلیلش فقد استرسههههه 

بچه ها توروخدااااا 

توروخدااااااا 

مطالب منفی این سایتو درباره تنبلی نخونید 

اصلا استرس نداشته باشید 

من همین ماهم که باردار شدم اسارس داشتم اما خیلی سرم مشغول دوره های خانواده و دوستان و اقوام بود و سفرم رفتیم و کلا دوبار اقدام داشتیم و اون دوبارم اصلا تو 13 الی 15 پری نبود 

بماند گیر دادم شوهرجان تو مشکل داری برو تست اسپرم بده و با چه زوری راضیش کردم و سالم بود دراخر 

بماند چقد چله برداشتم و بی نتیجه 

بچه ها فقد استرس نداشته باشید حله

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

نمیشه ک بهش فک نکرد منم دوهفته است تصمیم گرفتم بچه دار بشم همش گوشی دستمه و سرچ و سرچ و سرچ دارم دیوونه میشم.سردرد ناشی از تو گوشی بودن ولم نمیکنه.اخرشم استرس نمیذاره بچه بیاد

منم سر ماه و به موقع پری میشم  3 ساله اقدام کردم کلی قرص و آمپول مصرف کردم دیگه زدم به سیم آخر ...

پس یقین بدون چیزیت تیست و باردار نیشی 

فقد بیخیالی طی کن

نمیشه ک بهش فک نکرد منم دوهفته است تصمیم گرفتم بچه دار بشم همش گوشی دستمه و سرچ و سرچ و سرچ دارم دیو ...

بخاطر همین اومدم اینارو نوشتم 

من 7 ماه اقدام داشتم و باردار نشدم دیگه دنبال مطالب زن دوم  میگشتم کارم از باردار شدن گذشته بود دنبال خیانت مردهایی که زنشون باردار نمیشه میگشتم

بخاطر همین اومدم اینارو نوشتم  من 7 ماه اقدام داشتم و باردار نشدم دیگه دنبال مطالب زن دوم &nbs ...

چجوري ميشه بهش فك نكرد اخه مني ك فوليكول مناسب ندارم بايد دارو بخورم بعدم سونو

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
چجوري ميشه بهش فك نكرد اخه مني ك فوليكول مناسب ندارم بايد دارو بخورم بعدم سونو

واقعا نمیشه فکر نکرد قبول دارم 

مثلا اگر کلاسی چیزی ثبت نام کنی یکم ذهنت منحرف میشه 

یکمم باید خودتو قانع کنی که اگر خدا بخاد بدون فولیکول باردار میشی 

مگه حضرت مریم نبوده 

مگه ساره زن حضرت ابراعیم تو اون سن بالا باردار نشده 

یکم خودتو مشغول کن فقد

من که داغونم واقعا.همش دارم روزارو می شمرم. تا موقع تخمک گذاری فکر می کنم بی خیالم اما بعد اون همش منتظرم ببینم دردای پری میان سراغم یا نه.اگه بیاد که تا الان همش اومده دو روزی فقط گریه می کنم.بعد یه کم امیدوار میشم که علائم پری و بارداری شبیهن و یه کم ناامید طوری که بعضی وقتا اونقدر سرچ می کنم از علایم که به خودم میگم انگار فقط دنبال اینم که توی یه سایتی نوشته باشه کاملیا تو حامله ای.آخر سر هم وقتی پری اومد دوباره تا سه روز فقط گریه.من یه میوم دارم که تا حالا 3-4تا دکتر گفتن مشکلی نداره برای بارداری اما من انقدر استرس دارم که نمیشه.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
من که داغونم واقعا.همش دارم روزارو می شمرم. تا موقع تخمک گذاری فکر می کنم بی خیالم اما بعد اون همش م ...

ای جووونم بخدا منم درکت میکنم مثه خودم دیگه 

ببین نباید استرس داشته باشی زهره برات 

ای جووونم بخدا منم درکت میکنم مثه خودم دیگه  ببین نباید استرس داشته باشی زهره برات

عزیزمی.سایت چی؟ماهی که باردار شدی نی نی سایت میومدی یا نه؟من فکر می کنم این سایت هم خودش استرس زاست واسه ماها.

دعا کن سپس رها کن.سعی نکن به زور دنبال نتیجه باشی،فقط به خدا اعتماد کن تا درهای درست را در زمان مناسب به رویت باز کند.
دکتر گفت تو زود فهمیدی مشکلت چیه خیلیا سالهاااا باردار نمیشن و دلیلش فقد استرسههههه  بچه ها ...

😶😶😶😶😶😶😶من انقد استرس دارم تو اقدام با فولي خوب اين ماه و امپول hcgمثل چوب خشكم نتونستم ارتباط حسي برقرار كنم🤕🤕🤕🤕🤕

پسرم 👑سرم
ای جووونم بخدا منم درکت میکنم مثه خودم دیگه  ببین نباید استرس داشته باشی زهره برات

خیلی خوشم اومد از تاپیکت خوشحالم برات امیدوارم این دوران رو بیخطر سپرس کنم انشالله موفق باشی ..برامنم دعاکن ....😇😇😇😇