2777
2789
عنوان

بیایید بگم چجوری باردار شدم 😍

137220 بازدید | 76 پست

سلام دوستان نی نی سایتی 

من وقتی تصمیم گرفتم باردار بشم عضو این سایت شدم و الان دارم از سایت میرم 

تصمیم گرفتم تجربمو براتون بگم شاید بدردتون بخوره .

شهریور پارسال برای اولین بار تصمیم گرفتم لاکچری بشم و قبل اقدام به بارداری ازمایشات لازم رو بدم و زیر نظر دکتر باشم 😂

ازمایش و سونو دادم و بردم پیشه بهترین دکتر شهرم 

اونجا همه باردار بودن و چقد منو مسخره کردن وقتی فهمیدن من هنوز اقدام نداشته اومدم دکتر 😉اما من تو دلم گفتم برووو بابا فک کردید من مثه شمام 😂😂من یه پا باکلاسم بعلللله پس چی 😉

هیچی رفتم تو اتاق دکتر و از زیر عینکش نگاهی انداخت و گفت ویتامین دی بدنتون کمه هفته ای یدونه بخورید و قرص فولیک اسید 

سونو رو نگاه کرد و گفت بعله شما تنبلی تخمدان شدید داری گفتم کی ؟؟من؟؟من هرماه دقیق سرساعت پری میشم 

گفت ربطی نداره و تو اقدامم میکردی باردار نمیشدی برو 6 ماه متفورمین بخور روزی دوتا و بعد بیا 

ماه دومم لتروزول بخور و باردار نشدی بیا 

من شاد و شنگول رفتم و اویزون برگشتم 

تو گوگل تایپ کردم تنبلی تخمدان و به این سایت رسیدم و اووووه چقد کسی که باردار نمیشه یاخدا 

چه حرفایی درباره تنبلی تخمدان یا الله😂😂😂

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘

هیچیییییی

من همیشه فک میکردم چون سر ساعت و دقیق پریود میشم وقتی اقدام کنم ماه اول باردار میشم 😐😐

باخوندن نینی سایت تمام بدنم به لرزش دراومد و ترسیدم

دیگه هرروز اینجا ولو بودم و دنبال تنبلی تخمدان

عضو سایت شدم و تایپیک زدم

ینفر گفت پیاز درمانی کن

ینفر گفت تنبلی تخمدان از سردی رحم هست شکم بند ببندید رحمتون گرم بشه خیار نخورید روغن حیوانی بخورید و ....

ینفر گفت قطره ویتاگونس بگیرید بخورید حامله بشید

من همه رو اجرا کردم و باردار نشدم

شبی نبود اشک نریزم استرس تمام بدنمو گرفته بود

دیگه هیچی رفتم طب سنتی و قرصهامو قطع کردم

اونجا بهم درمان کیست و تنبلی تخمدان و فرماسیون و این چیزا دادن و فرمودن تو درد بی درمونم داری  و باردارم بشی بچت سقط میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بماند چه اشکی ریختم از من به شما نصیحت هر طب سنتی ای نرید اینکه رفتم کلی معروفم بودااا اما چه سود علمی نداشت

گذشت و من ناامیده عجول دکترمو عوض کردم😄😄😄

بهترین کار دنیا

رفتم اونجا و کلی با دکتر درددل کردم و همه چیزو لهش گفتم و زار زار گریه کردم

اونم بهم گفت عزیزم تنبلی تخمدان درجات داره اما خمشون قابل درمانن

کسی که هرماه خودش بدون قرص و امپول پری میشه اون تنبلی تخمدانش خفیفه و میشه گفت نداره

تو از استرس باردار نمیشی

منم تنبلي تخمدان دارم اما سر وقت پريود ميشم،وأس بارداريم هم به ماه كلوميفن خوردم تمام  باردار ...

عزیزم کلومفین برای چیه ..میشه خودمون همینطوری بخورین یا دکتر بریم🤔

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜