2777
2789
عنوان

بیایید بگم چجوری باردار شدم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 137223 بازدید | 76 پست
عزیزم کلومفین برای چیه ..میشه خودمون همینطوری بخورین یا دکتر بریم🤔

برای تحریک تخمدان،متأسفانه یه کم کیست اوره،لتروزول مصرف کنی بهتره

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای تحریک تخمدان،متأسفانه یه کم کیست اوره،لتروزول مصرف کنی بهتره

یعنی یه ماه لتروزول بخورم باردار میشم ؟

البته نمیدونم تنبلی دارم یا نه ...سر موقع هم میشم 

خدایا خودت کمکم کن 🙏🙏💜💜

منم سر ماه و به موقع پری میشم  3 ساله اقدام کردم کلی قرص و آمپول مصرف کردم دیگه زدم به سیم آخر و دوماهه دیگه دکتر نميرم

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
وای خدای من😞....ناراحت نباش عزیزم ایشالله ك زود زود مامانی میشی...واسه منم دعا كن فعلا فعلنا باردار ...

حامله س خواهر😞

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
وای خدای من😞....ناراحت نباش عزیزم ایشالله ك زود زود مامانی میشی...واسه منم دعا كن فعلا فعلنا باردار ...

خوب چرا جلوگیری نمیکنی که استرس نداشته باشی

🍃گر تو گرفتارم کنی  🍃من با گرفتاری خوشم💖             🍃داروی دردم گر تویی   🍃در اوج بیماری خوشم💖
منم سر ماه و به موقع پری میشم  3 ساله اقدام کردم کلی قرص و آمپول مصرف کردم دیگه زدم به سیم آخر ...

من که چهارسال وخورده ای هست منم پریودم منظمه کلی هم قرص وامپول هردومونم سالم دیگه کم اوردم 😂😂😂😂😂😂😂😂

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
ایشااالله که بچه دار میشی

قربونت نمیدونم از دوا و دکتر و نذر ونیاز و چله هر کاری به فکرم رسیده انجام دادم

بهم گفت دقیقا یماهت رو توضیح بده تو خونه چکار میکنی 

بهش گفتم خوب همون اول تاریخ پری شدنمو میندیسم تو دفترم و میشمرم که 13 الی 15 پری چه زمانی هس 

بعد میرم سایت و نگاه میکنم قمر خانم در عقرب تشریف دارن ندارن 😂😂

بعد کیت تخمک گذاریمو از روز 12 میذارم ببینم کی دوخط میشه 

قبل رابطه وضو میگیرم نماز میخونم 

روبه قبله نباشه و .......

تو تمام طوله رابطه هم لذتی نمیبرم و همش میترسم اینماهم باردار نشم و حالا جواب قوم شوهرو که همش میپرسن پس کی باردار میشیدو چی بدم 

پفک و چیپس نمیخورم 

هرروز صبح زود عسل و دارچین میخورم 

رازیانه دم کرده 

خیار نمیخورم 

طبق مقاله دکتر بیوس در نت موز نمیخورم و خیلی چیزای دیگه 

گفت بعله منم باشم باردار نمیشم مشخصه چقد استرس داری 

همه این استرسها اجازه نمیده باردار بشی 

من دوماه اخر پریودمم شدیدا بهم ریخته بود یماه 10 روز پاک بودم و یماه 40 روز 

منی که سرساعت و روز مشخص پری میشدم این اتفاق برام افتاده بود 

خلاصه بهم گفت اگر میخوای باردار بشی برو مسافرت 

فکرتو مشغول کاری دیگه کن 

روز پری شدنتو ننویس 

کیتتو بنداز سطل اشغال 

همه چیز بخور 

رابطه هم فقد از روی عشق و محبت باشه نه برای بچه دار شدن 

گقتم اخه اینجور چجور بفهمم کی تخمک ازاد میشه 

گفت ندون 

میخوام ندونی 

خلاصه گفت مغزتو خالی کن 6 ماه دیگه بیا قسم میخورم تو این 6 ماه باردار میشی و برمیگردی 

خلاصه  هیچ قرصی هم نداد و گفت هیچی نخور فقد بجای فولیک اسید یدوفولیک روری یک عدد بخور 

من ماه اول خوردم و تاثیر خاصی نذاشت 

ماه دوم در کمال ناباوری باردار بودم ینی همین ماه  

خدایا ازت ممنونممممم که منو به آرزوم رسوندی😍😍😍😍پسر خوش قدممم دوستت دارم😘
یعنی یه ماه لتروزول بخورم باردار میشم ؟ البته نمیدونم تنبلی دارم یا نه ...سر موقع هم میشم 

منم تنبلی نداشتم ولی فولیکول آنچنانی نداشتم،،یه بار رفتم از داروخانه لتروزول خریدم و از شب چهارم قاعدگی شبی دوتا میخوردم،،چند روز بعدش سونو دادم نتیجش عالی بود

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍