2777
2789
عنوان

کیا کودک درونشون خیلی فعال

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 116 پست
منم این کار خیلی انجام میدادم میدونم بیشعوری کامله اما خوب مرض داشتم ساعت چهار صبح به شماره پیدا میک ...

من بگو شب ها احیا چهار صبح زنگ خونه ها میزدم فرار میکردم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین من با ۲۸ سال سن و دوتا بچه جوری پا به پای بچه هام بازی مبکنم و خونه رو میزاریم رو سرمون که شب ب ...

دمت گرم من برعکس کودک درونم مرده🥲😂

حتی حوصله بازی کردن با بچه خودم ندارم 

4 صبح؟؟ شما بیزحمت ب روانپزشک مراجعه کنید با تشکر😝

بخدا با بچه ها جمع می‌شدیم دختر عمه عمو میرفتم ته باغمون آخره هفته ها ساعت ۳یا۴طرف تو خواب نازنین ما ازش سوال می پرسیدیم اونم چرت پرت می‌گفت چه حالی میداد اوج کار خلافی🤧

مثلا چیکار می‌کنی خیلی خوبه اینجور چون زندگی اگر خیلی سخت بگیری ازش زنده بیرون نمیای🥲😂

اهل بازیم اکثر مواقع بچگونه حرف میزنم جوری ک مامانم میگه انگار دختر ۵ ساله همسایه ای حتی تو خیابون رفتارم عین بچه هاس البته جاهایی ک احساس راحتی کنم عروسک دوست دارم لوسم خیلی کلا حرکاتم بچگونس نمیدونم چطور بگمشون

😂😂😂😂😂😂😂چه ایده خوبی

ناموسا اینقدر کیف میداد یه بار یادمه زنگ زدیم فک میکنم طرف مال اصفهان بود بهش گفتم عزیزم خواب بودی می‌گفت اره عشقم گفتم شام خوردی می‌گفت اره گفتم قبل از خواب دستشویی رفتی می‌گفت اره حواسم هست یعنی من داشتم پاره میشدم از خنده گفتم باشه مواظب خودت باش گفت از اونا که گفتم برام بگیری هنوز تو خماری موندم چی میخواست😐🤧

اهل بازیم اکثر مواقع بچگونه حرف میزنم جوری ک مامانم میگه انگار دختر ۵ ساله همسایه ای حتی تو خیابون ر ...

با چیزای کوچیک بنظرم سر ذوق میای درسته 

من قبلاً خیلی خوش ذوق و پر انرژی و فضول بودم 

نمی‌دونم چی شد صد و هشتاد درجه تغییر کردم 

الان دلم برای اون روزا تنگ شده 

دمت گرم من برعکس کودک درونم مرده🥲😂حتی حوصله بازی کردن با بچه خودم ندارم

ببین اینقد که من با دخترم حرف میزنم

دیگه با این سن کمش بیشتر کلمات رو یادگرفته🤣

کلا از بچگی برا بچه ها خیلی وقت میزاشتم 

دوستم دوتا بچه داره وقتی میرم خونش بچه های اونم به بازی میگیرم دوستم میگه وای خوشبحالت چ انرژی داری..😃

ناموسا اینقدر کیف میداد یه بار یادمه زنگ زدیم فک میکنم طرف مال اصفهان بود بهش گفتم عزیزم خواب بودی م ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایی بیا باهم زنگ بزنیم 

ببین اینقد که من با دخترم حرف میزنمدیگه با این سن کمش بیشتر کلمات رو یادگرفته🤣کلا از بچگی برا بچه ه ...

خب این انرژی از کجا میاری 

مشکلات و جامعه باعث نشده انرژی کم بشه