2777
2789
عنوان

کیا کودک درونشون خیلی فعال

695 بازدید | 116 پست

من خودم یک روزی آتیش بیار معرکه بودم اما الان خیلی آروم شدم اما گاهی دلم برای اون روزا تنگ میشه 

همین الان دوست داشتم کسی پایه ام بشه باهاش کل زنگ ها خونه ها بزنم فرار کنیم بخندیم😂😂😂😂😂😂😂

قدم های کوچیک هر روزت تهش میشه یه قدم بزرگ بعد از صبر "معجزه" سبز میشه....🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خیلی خیلی فعاله یکذره نمیتونم مث همسن هام رفتار کنم

مثلا چیکار می‌کنی 

خیلی خوبه اینجور 

چون زندگی اگر خیلی سخت بگیری ازش زنده بیرون نمیای🥲😂

من ولی شوهرم داره پال پرم میچینه بیشعور بیچاره بابام این وسط فقط از ترکش های من در امان نیست دیروز رفته بود وضو بگیره بعد داخل راه رو دستشویی داشت می‌گفت بابا میدونم پشت در وایسادی برو توروخدا اینقدر منو نترسون🥹🤧

ولی اون کاری ک شما بش فکر میکنی میشه مردم آزاری

منم این کار خیلی انجام میدادم میدونم بیشعوری کامله اما خوب مرض داشتم ساعت چهار صبح به شماره پیدا میکردم زنگ میزدم برخورده چرت پرت میگفتم قطع میکردم دست خودم نبود 😐🤌

کتلت ها رسید😂😂😂😂😂

اونکه کنسل شدبچه هاشب ترتیبشودادن🤭

دلبرانه سابقم🤗توتاپیک من حس وشورزندگی جریان داره 😍دختری ازتبار خراسانم زاده آتش ووسط قلب تابستان بدنیاامدم🥰🥰جان جدتون هیچ جامنولایک نکنیدمتشکر😎😎

دقیقا منم اصلا نمیدونم چیشد فروکش کرد ولی بعد ازدواجم کودک درونم کلا غیر فعال شد

واقعا چرا🥲❤️

دلم برای اون روزا حسابی تنگ شده

منم این کار خیلی انجام میدادم میدونم بیشعوری کامله اما خوب مرض داشتم ساعت چهار صبح به شماره پیدا میک ...

😂😂😂😂😂😂😂

چه ایده خوبی