2777
2789

اینو واقعا درک نمیکنم دائم خواهر شوهرم تامنو مبینه میگ جاریم زن جمع کنیه اصلا چیزی هدر نمیده اسراف کار نیس یا دوباره میگ زن رفیق شوهرم زن جمع کن هنرمندیه متنفرم آخه یعنی چی جمع کنی ت چی می بینند من الان چن ماهه ام آرآی رفتمه رباط صلیبی پام پاره اس نتونستم فیزیوتراپی لیزردرمانی برم هی ت زندگیم گفتم اون واجب تره درد پامو تحمل میکنم یا چیکار میتونم بکنم خب مریض دیه میشیم الان سه چهارروزه مریضم دیر رفتمه دکتر خیلی عفونت کردمه ک کلی چرک خشک کن تزریقی ت سرم قرص بهم داده ک دیه اص دستام جای سرم زدن ندارن یا بهم میگ افتادی سر خونریزی صبر میکردی خودش خوب میشد آخه زنیکه اسکل دوهفته خونریزی لکه بینی داشتم با قرص ب بدبختی بند اومد یا میگ آره بیکاری رفتی دکتر پول میده داروها شون میخری الکیه فقط بهم نون قرض میدن خب من پس برا چی دکتر رفتمه فقط ویزیت بدم آخه چرا آدم کثیف دورمو مخصوص اینک کمرهمت بهم زدن زندگی مو بسته رو درک نمیکنم 

عزیزم چهار روز دیگه خدایی نکرده اگر اسیب دیدی یا خوابیدی رو تخت بیمارستان اون نمیاد مواظبت باشه دلشم برات نمی سوزه که اینارو میگه خودتو دوست داشته باش برو دنبال درمان و به خودت برس لازمم نیست از دکتر دوات بهشون بگی

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

من اصلا اهل خرید مد اینا نیستم اصلااا ت اینا نیستم خودشون میدونند یعنی ندارم دستمون خالیه واقعا حرف هاشو درک نمیکنم اینکه بخواد بگ آره دماغ دخترم خداروشکر ب باباش رفته عمل نمیخواد نمیفهمم یااینکه بگه دخترم همه چیش ب من رفته سفیدیش ب شوهرم نمیفهمم چرا یه آدم انقد بیشعور میتونه باشه ک شخصیت خودشو انقد پایین بیاره حقیر کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چهار روز دیگه خدایی نکرده اگر اسیب دیدی یا خوابیدی رو تخت بیمارستان اون نمیاد مواظبت باشه دلشم ...

موافقممممم

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

ولشون کن اصلا حرفاشونو گوش نده ،هر موقع مریض شدی زود برو دکتر خدایی نکردی چیزیت بشه همینا میگن تو از اول مریض خودتو انداختی به داداش ما ،فقط به خودت برس و سیستم ایمنی بدنتو تقویت کن 

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏
ولشون کن اصلا حرفاشونو گوش نده ،هر موقع مریض شدی زود برو دکتر خدایی نکردی چیزیت بشه همینا میگن تو از ...

میگن میگ وااای ت چقد مریض میشی فلان میشی همیشه اینجوری بودی

من اصلا اهل خرید مد اینا نیستم اصلااا ت اینا نیستم خودشون میدونند یعنی ندارم دستمون خالیه واقعا حرف ...

خانواده شوهر هیچ‌ وقت عروسو دوس ندارن داماد هم همینطور چرا که ما غریبه ایم و هدف شون اخرش اینه یچی‌ بگن بسوزیم دوستی شونم تهه تهش دوستی خاله خرسه هست برای این ادما وقتو انرژیت رو نذار اذیت کن خودتو اونا فقط دنبال زهر ریختنن

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

من اصلا اهل خرید مد اینا نیستم اصلااا ت اینا نیستم خودشون میدونند یعنی ندارم دستمون خالیه واقعا حرف ...

عزیزم کنارش نشین ک چرا و پرت بگه

هیچکس تو زندگی تو نیست ،خودت بهتر از همه صلاح زندگی خودتو میدونی

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

خواهر شوهرتون نمونه بارز زنان علیه زنان هست 

باهاش کمتر صحبت کنین لزومی نداره در جریان همه مسائل شما باشه که نظر بده 

اگه مجدد از فضایل زنای جمع کن تعریف کرد فقط کافیه بگین اتفاقا منم دوست دارم قناعت کنم ولی همسرم نمیذاره دوست داره من توی رفاه باشم و کمبودی نداشته باشم از بس دوستم داره

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چقدر شبیه خواهر شوهر منه نکبت و حال بهم زن از دکتر رفتن و یا کارات بهش هیچی نگو بگو خودت جمع کن باش ...

منم همش میگم اگر یه روز از عمرم باقی مونده باشه بخاطر زجر غصه حرف هایی ک بهم زدن میکشمش اگر مرد دنبال جنازه اش نمیرم

منم همش میگم اگر یه روز از عمرم باقی مونده باشه بخاطر زجر غصه حرف هایی ک بهم زدن میکشمش اگر مرد دنبا ...

بخدا نمیفهمم چرا اینقدر دل میشکنن خواهر شوهر منم همینقدر نکبته اما خودش دوتا خواهر شوهر داره هرچی بگم ماه کم گفتم وای مادرشوعرش که نگم چه زن خوبیه بعد شانس من هییی‌

خانواده شوهر هیچ‌ وقت عروسو دوس ندارن داماد هم همینطور چرا که ما غریبه ایم و هدف شون اخرش اینه یچی‌ ...

بخدا قسم پدرومادرم اینجوری نیستن میبینند ما خیلی باهم اختلاف داریم ولی هیچ وخ دخالت نمی کنند الان بعد از سه چهار تازه مامانم دیه خسته اش شده صداش درومد ب شوهرم میگ خب تقصیر توعه جلو خواهرت یه بار وایسا قرار نیست چون ت کارگاه شوهرش کار می کنی از این جهت دخترم زجر بکشه