2777
2789
عنوان

چجوری برم حموم

239 بازدید | 14 پست

از جن و همزاد خوف کردم ولی خونریزی کردم و بوی چوب و دود هم میدم دوستم میگه برو حموم خودشم خوابید. در حمومو باز بذارم؟ تو خونه مرد نیس. چیکار کنم نترسم

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برو حمومتو بابا من دوران مدرسه ساعت ۴ ۵ صبح بیدار میشدم میرفتم حموم آب سردددد ولی خیلی خوب بود کل روزم پر انرژی بودم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

برو حمومتو بابا من دوران مدرسه ساعت ۴ ۵ صبح بیدار میشدم میرفتم حموم آب سردددد ولی خیلی خوب بود کل رو ...

میترسم چشامو ببندم جن باشه

Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile

گوشیتو ببر داخل حمام یه اهنگ شاد پلی کن

وقتی میترسم دوست دارم سکوت باشه تا متوجه کوچیکترین چیک چیک باشم

میترسم چشامو ببندم جن باشه

مگه کحایی؟

موهاتو نشور خب بدنتو بشور و در حمومو باز بزار و لباس زیرتو بیرون نیار

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مگه کحایی؟موهاتو نشور خب بدنتو بشور و در حمومو باز بزار و لباس زیرتو بیرون نیار

همین کارو میکنم

همین کارو میکنم

من خودم الا فیلم ترسناک میبینم همین میشم

ادم ترسوییم تو بحث جن و روح. تاپیک قبلیم برای جن و همزاد بود خوف کردم

😂😂 نترس روح اگه پیشت بیاد روح کسیه که دوستش داری و از دستش دادی اونا مراقبتن بعدم تا وقتی آزاری به جن نزدی اونا کاری بهت ندارن خیالت راحت باشه