پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2683 عنوان چجوری برم حموم 333 بازدید | 14 پست از جن و همزاد خوف کردم ولی خونریزی کردم و بوی چوب و دود هم میدم دوستم میگه برو حموم خودشم خوابید. در حمومو باز بذارم؟ تو خونه مرد نیس. چیکار کنم نترسم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile 1404/09/07 | 22:59 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نوشین17899 عضویت: 1403/10/26 تعداد پست: 2253 گوشیتو ببر داخل حمام یه اهنگ شاد پلی کن بعد کنکور میام سایت
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 برو حمومتو بابا من دوران مدرسه ساعت ۴ ۵ صبح بیدار میشدم میرفتم حموم آب سردددد ولی خیلی خوب بود کل روزم پر انرژی بودم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2683 تا الان چطور رفتی اصلا تاپیکو خوندی؟ Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
پشمک_قانوم عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 2761 دوستت چقدر ادم رو مخیه. من به پایانِ دنیا رسیدهام.آنجا که عشق،تنها یک واژهی ممنوع است…
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2683 برو حمومتو بابا من دوران مدرسه ساعت ۴ ۵ صبح بیدار میشدم میرفتم حموم آب سردددد ولی خیلی خوب بود کل رو ... میترسم چشامو ببندم جن باشه Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2683 گوشیتو ببر داخل حمام یه اهنگ شاد پلی کن وقتی میترسم دوست دارم سکوت باشه تا متوجه کوچیکترین چیک چیک باشم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 میترسم چشامو ببندم جن باشه مگه کحایی؟موهاتو نشور خب بدنتو بشور و در حمومو باز بزار و لباس زیرتو بیرون نیار میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2683 مگه کحایی؟موهاتو نشور خب بدنتو بشور و در حمومو باز بزار و لباس زیرتو بیرون نیار همین کارو میکنم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
mmfn131313 عضویت: 1403/02/24 تعداد پست: 5220 چرا همزادارخ باز بزار آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹
پرپونه مدیر استارتر عضویت: 1404/04/29 تعداد پست: 2683 چرا ترسیدی ادم ترسوییم تو بحث جن و روح. تاپیک قبلیم برای جن و همزاد بود خوف کردم Erturan seni göktanrıdan, umay anneden hediye aldım, ah erturan seni sevdiğim bilemezsin anne, yere goye sığınmaz bile
bud عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 16451 همین کارو میکنم من خودم الا فیلم ترسناک میبینم همین میشم میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️
yteganeh عضویت: 1404/05/14 تعداد پست: 559 ادم ترسوییم تو بحث جن و روح. تاپیک قبلیم برای جن و همزاد بود خوف کردم 😂😂 نترس روح اگه پیشت بیاد روح کسیه که دوستش داری و از دستش دادی اونا مراقبتن بعدم تا وقتی آزاری به جن نزدی اونا کاری بهت ندارن خیالت راحت باشه