2777
2789
عنوان

مهمان زیادی

272 بازدید | 31 پست

سلام...من زیاد برام مهمون میاد وواقعا خسته شدم،یعنی آرزوم شده با بچه هام شوهرم یه روز تنها باشیم... بنظرتون برم شهری که آب و هوای زیاد خوبی نداره و امکاناتش نسبت به شهری که الان زندگی میکنم کمتره ولی دیگه مهمون اینا برام نمیاد وراحتم با بچه هام،یا همینجا بمونم و دووم بیارم،بخاطر بچه هام اومدم اینجا برای آسایش و پیشرفتشون ولی چون خوش آب وهوا و باامکاناته،هر روز اقواممون میان اینجا دیگه نمیکشم،بدنم له شده بسکه بشور بساب کردم....کاربری دست دونفره جهته اطلاع کارگاهان سایت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خودتو اذیت نکن فقط با رفتارت نشون بده که خسته ای  و حوصلشونو نداری.  والا بخدا مهمونم حدی داره

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

نه خودتو اذیت نکن فقط با رفتارت نشون بده که خسته ای و حوصلشونو نداری. والا بخدا مهمونم حدی داره

باور کن دیگه بدنم نه جسمی میکشه نه روحی،بیچاره بچه هام از درس افتادن،خودمو شوهرمم که هیچی از زندگی نمیفهمیم

باور کن دیگه بدنم نه جسمی میکشه نه روحی،بیچاره بچه هام از درس افتادن،خودمو شوهرمم که هیچی از زندگی ن ...

برید پیش روانشناس ،جملات و کلمات خوب و درست و به جا یادتون بده بگید بهشون .یه مدت ناراحت هم شدن اشکالی نداره

باور کن دیگه بدنم نه جسمی میکشه نه روحی،بیچاره بچه هام از درس افتادن،خودمو شوهرمم که هیچی از زندگی ن ...

میدونم درك میکنم واقعا مهمونداری هم پول میخواد هم حوصله و سلیقه.  منم این روزارو داشتم ولی یواش یواش با سیاست به مهمونات بفهمون که خیلی خسته ای.  خودشون دیگه کمتر میان

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

میدونم درك میکنم واقعا مهمونداری هم پول میخواد هم حوصله و سلیقه. منم این روزارو داشتم ولی یواش یواش ...

جدا از این دونفر از اقوام شوهرمم به مدت یکسال باهامونن دانشجوان اینجا،یکیشون بچه اشم هست،از شوهرش جدا شده

مشکل اینجاست که خودتون خونه هستین . خودتون برید مهمونی یا سفر تا کسی نیاد  اگر هم نمیتونی بگو ما سفر هستین منزل نیستیم تشریف نیارید . شما برید خونه بقیه والا.  اگر هم اینکه بگو بچم امتحان داره کلاس میره ، هزار تا راه حل هست بگو کسالت دارم بگو مهمون دارم بلاخره میشه یه جور از زیرش در رفت. مشکل اینکه خودت رو دادی اونا هم ول کن نیستن. مگه اونجا هتل هست . یه جا این خاله بازی رو تموم کن . 🤨🤨🤨🤨🤨

جدا از این دونفر از اقوام شوهرمم به مدت یکسال باهامونن دانشجوان اینجا،یکیشون بچه اشم هست،از شوهرش جد ...

وای چه بد. خرجشون با شماست؟