2777
2789
عنوان

مهمان زیادی

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست
برید پیش روانشناس ،جملات و کلمات خوب و درست و به جا یادتون بده بگید بهشون .یه مدت ناراحت هم شدن اشکا ...

من اینقد کمرو خجالتیم هیچوقت نمیتونم کاری کنم که کسی حس بد توخونه ام بگیره و فک کنه نباید بیاد

اگه روشو داری برخورد کن...من آدم خیلی کم رو زیادی ملاحظه کاریم هیچوقت نمیتونم جوری برخورد کنم که کسی ...

بخدا منم همینم،واس هنین ملاحظه کاریو خوش برخوردیمونه ک همه علاقمندن بیان🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای چه بد. خرجشون با شماست؟

آره دیگه...بحث خرجش نیست،فقط خونه ام دیگه محل آرامشم نیست،اصلا هم تو کار خونه کمک نمیکنن،بخدا رختخوابشونو جم نمیکنن،لباسشونو ماشین لباسشویی نمیندازن،من میچرخم رخت چرکاشونو جم میکنم،میر صبحانشونو جم نمیکنن،هر وسیله ی بردارن همونجا رها میکنن دیگه سرجاش نمیذارن هرلحظه خونه ام آشوبه وسینکم پر ظرف نشسته،سه روزم من ظرف نشورم اونا دست نمیزنن بهشون،خسته ام خییییلی

بخدا منم همینم،واس هنین ملاحظه کاریو خوش برخوردیمونه ک همه علاقمندن بیان🤣

دقیقا،منو شوهرم خیلی روی خوش داریم نسبت به همه ولی من خودم اصلت زیاد خونه ی کسی نمیرم،خیلی رعایت میکنم تو رفت امدم

مشکل اینجاست که خودتون خونه هستین . خودتون برید مهمونی یا سفر تا کسی نیاد اگر هم نمیتونی بگو ما سفر ...

من این شهر کسی رو ندارم،میدونن دائم بخاطر بچه هام که مدرسه ان خونه ام

آره دیگه...بحث خرجش نیست،فقط خونه ام دیگه محل آرامشم نیست،اصلا هم تو کار خونه کمک نمیکنن،بخدا رختخوا ...

یعنی یه آدم با انصاف نیست بهشون تذکر بده یا توصیه کنه؟!!!

پاشید پس جمع کنید برید از اینجا .آدم تو شهر مرزی زیر بمباران باشه صد شرف داره با اینا تو جای خوش ابو هوا 😅

آره دیگه...بحث خرجش نیست،فقط خونه ام دیگه محل آرامشم نیست،اصلا هم تو کار خونه کمک نمیکنن،بخدا رختخوا ...

تا الانم خیلی تحمل کردی واقعا.... من باشم نهایتا سه روز بشورم و بپزم

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

یعنی یه آدم با انصاف نیست بهشون تذکر بده یا توصیه کنه؟!!!پاشید پس جمع کنید برید از اینجا .آدم تو شهر ...

تازه طلبکارم هستن شوهرم که بهشون گیرمیده میگه کمکش بدین یه کاری کنین،یکیشون میگفت من تو خونه ی خودمونم کار نمیکنم به شوخی مثلا،اون یکیم همیشه طلبکاره که شما کارای منو نمیبینین مثلا در ماخ شاید یکی دوبار ظرفی شسته باشه،تو این چند ماهی که اینجان دریغ از یه وعده ی غذا درست کرده باشن یا یه جارو کشیده باشن فقط میخورن میرن تو اتاق میخوابن 

دقیقا،منو شوهرم خیلی روی خوش داریم نسبت به همه ولی من خودم اصلت زیاد خونه ی کسی نمیرم،خیلی رعایت میک ...

بخدا منم نمیرم، یعنی دلم نمیاد میگم شاید طرف دستش تنگ باشه یا حال ندار باشه مراعات میکنم.ولی برا من اکثرم سر زده میان

بخدا منم نمیرم، یعنی دلم نمیاد میگم شاید طرف دستش تنگ باشه یا حال ندار باشه مراعات میکنم.ولی برا من ...

اینا درک وشعوراشون واقعا کجاست،مسئله ی سختی نیستا که فک کنی طرف خونه اش محل آرامشش نباید زیاد شلوغ باشه 

یعنی یه آدم با انصاف نیست بهشون تذکر بده یا توصیه کنه؟!!!پاشید پس جمع کنید برید از اینجا .آدم تو شهر ...

الان با این توصیفات من باید برم همون شهر یا همینجا بمونم؟