2777
2789
عنوان

مصرف آسنترا

76 بازدید | 18 پست

خانمها من سه روز پیش حالم بد بود دوباره افکار منفی دوز ۲۵ آسنترا رو دو روز خوردم امروز دیدم حالم بدتره ۵۰ خوردم از دیشب که خوابم نبردم الانم یه لحظه تپش قلب گرفتم و بدنم داغ کرد ترسیدم آلپروزلام تو خونه داشتم نیمش .خوردم آروم شدم .به نظرتون این تپش قلب و داغ کردن و بی خوابی عوارض اولیه آسنتراست ؟ ۹ ماه پیش خوردم ولی علائم اولیه اش چیز دیگه بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا همین طوری قرص می‌اندازی بالا مگه اسنترا قرص سرماخوردگیه؟ 

یک هفته اول با نصف قرص شروع می کنه 

دو ماه قرص کامل (دوز ۵۰)

اگه هنوز افکار داشته باشی بعد دوز بالا می بره یعنی از ماه سوم دوز دو برابر می کنه 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

استرس و اضطراب

بعد مصرف این قرص باید زیر نظر روانپزشک باشه که برای علائم دیگه ات داروهای دیگه بده مثلا برای بی خوابی جدا قرص بهت می ده برای اضطراب جدا قرص می ده 

این قرص افسردگی و علائم وسواس فکری کمتر می کنه 

واقعا همین طوری قرص می‌اندازی بالا مگه اسنترا قرص سرماخوردگیه؟ یک هفته اول با نصف قرص شروع می کنه د ...

عزیزم قبلا مصرف داشتم.و میدونم به بدنم سازگاره .دو روز دوز ۲۵ خوردم 

عزیزم با یک پزشک حتما مشورت کن، و اینکه آسنترا ۵۰ رو میگن که یک هفته یک‌چهارمش مصرف شه و هفته‌ی دوم و سوم نصفش و از هفته‌ی چهارم بیاری رو‌ دوز اصلیش.

بی‌خوابی هم شایع‌ترین عوارضشه که اگه مرتب و اصولی مصرف نکنی بیشتر هم میشه.

عزیزم قبلا مصرف داشتم.و میدونم به بدنم سازگاره .دو روز دوز ۲۵ خوردم

خب اینکه عوارض نشون داده یعنی دوز زود بردی بالا 

بعد مصرف این قرص باید زیر نظر روانپزشک باشه که برای علائم دیگه ات داروهای دیگه بده مثلا برای بی خواب ...

عزیزم ۹ ماه پیش به مدت یکسال مصرف کردم خیلی خوب شده بودم قطع کردم شوهرم اعصابم و داغون کرد و دوباره اون حالتها خفیف‌تر برگشته 

عزیزم ۹ ماه پیش به مدت یکسال مصرف کردم خیلی خوب شده بودم قطع کردم شوهرم اعصابم و داغون کرد و دوباره ...

به نظرم اگه می تونی برو دکتر برات بنویسه.  

من دکتر که برام می نوشت کنارش هم قرص های دیگه ای رو می داد که حالت های دیگه رو برطرف یا تعدیل می کرد 

مثلا یه سری قرص ها باعث رفتارهای تکانشی می شن بعد به قرص می داد که اون حالت برطرف کنه 

یا قرص خواب می داد که بی خوابی این قرص برطرف کنه 

بله فکر کنم زود دوز و بردم بالا

من چندین ساله هر بار این قرص استفاده می کنم با این حال هر وقت می خوام از نو شروع کنم  ۴ روز یه چهارم می خورم ۶ روز نصف می خورم بعد می رم سراغ دوز قرص کامل ۵۰. 

بالاخره به بدن شک وارد می شه یکدفعه قرص کامل بخوری شوخی بازی نیست