2777
2789
عنوان

اگر یک نفر شیش تا بچه داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1154 بازدید | 94 پست
میخواستم ببینم نظر بقیه چیه که اگر در آینده خودمم شرایطش داشتم اینکارو بکنم🤣

حتما اینکارو بکن

اگه وضع مالیت و اعصابت اجازه میده

اگه بخوای به بقیه نگاه کنی که الانا فقط سگ و گربه نگه میدارن جا بچه،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی تونن باهم جایی برن مگر ون بخرن

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

انگار دهه شصت و پنجاهه

ما دهه شصت سه تا بچه بودیم انقدر بدم میومد میگفتم مامان چرا این همه زاییدی😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

😐😐😐😐😐نه چه ضایعی آخه

سلام. خصوصی منتظرتون هستم.
چند روز پیش پیام فرستادم براتون رسید پیامم؟

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

حتما اینکارو بکناگه وضع مالیت و اعصابت اجازه میدهاگه بخوای به بقیه نگاه کنی که الانا فقط سگ و گربه ن ...

وضع مالیمون میکشه ولی اعصابمو نمیدونم

تازه بیبی چکم مثبت شده 

از دو هفته قبلش خیلی وحشی شدم

شوهرم میگه تو یکی بیار ۶ تا پیشکش😁😁

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

جنسیت بچه هاش چیه؟

فعلا که خودمم دست کم از کسی که میکی ندارم

دوتا بچه دارم و دوقلو‌باردار شدم الان 

فقط 14 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج

خوش به حالشون.واقعا تربیت بچه‌هایی که تو همچین خانواده ها هستن خیلی بهتره.کاش خدا به ما هم بده.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.

ضایع نیست عجیبه

بیرون بودن زلف زنان ایل جزئی زیبایشان است و هیچ مرد اصیل قشقایی و بختیاری به زلف زنان ایل توجهی نمیکند همان گونه که مردان شالیکار به ساق برهنه زنان شالیکار بی اعتنا اند گرگ اگر هوس گوشت کند پوست شکار برایش مهمه نیست  حجاب باید باطنی باشد نه ظاهری از نسل آلوده من گذشت به فرزندان خود خوب دیدن بیاموزید.      زن ستیز ها، مذهبی های افراطی ، طرفداران کودک همسری ریپلای نکنن

دیگه به ما مربوط نیست چطور جا میشن،،

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون