2777
2789
پاپیون نماد دریافت کادو هست

میخام برم مصاحبه کاری تو یه شرکت .یه دوستی برام بصورت تک نیت گرفت

گفت پاپیون برات افتاده.

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخام برم مصاحبه کاری تو یه شرکت .یه دوستی برام بصورت تک نیت گرفتگفت پاپیون برات افتاده.

اینی که شما گفتی رو نمیدونم دقیقا ولی ما پاپیون رو کادو تعبیر میکنیم در ۹۰ درصد مواقع هم درسته

اینی که شما گفتی رو نمیدونم دقیقا ولی ما پاپیون رو کادو تعبیر میکنیم در ۹۰ درصد مواقع هم درسته

یعنی اونجا برام مث یه کادو هس؟ 

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
اخه با قهوه که تک نیت نمیگیرن اصولا پاسور برا تک نیته

انگشت زده دیگه

من یه دوست داشتم سوال میپرسیدم انگشت میزد

انگشت زده دیگهمن یه دوست داشتم سوال میپرسیدم انگشت میزد

والا ما یه فنجون قهوه میخوریم و فا..میگیریم۲۰ درصدش در میاد با یه انگشت هیچی معلوم نمیشه البته این نظر شخصی منه کلا قهوه سرگرمیه

والا ما یه فنجون قهوه میخوریم و فا..میگیریم۲۰ درصدش در میاد با یه انگشت هیچی معلوم نمیشه البته این ن ...

تارووت و پاسور هم همینن

من صحت سنجیشو نمیخام بدونم

فقط پرسیدم نماد چیه