2777
2789
عنوان

دوست داشتین چه رمان فارسی فیلم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 52 پست
متشکرم تجربه ات رو به اشتراک گذاشتیبین رمان های ادبیات ایران همسایه ها احمد محمود رو پیشنهاد میکنم ت ...

مرسی

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اینجا خیلیا همین مجموعه مهرداد صادقی رو پیشنهاد دادن باید متن کارزار نوشت امضا جمع کرد از مردم کسی ن ...

درست میگی

راستی خلاصه های داستان ها که گذاشتم رو خوندی؟ چه طور بودن؟ خلاصه نویسی معمولا برام سخته خوب نوشته بودم؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم روی فیلمنامه اش خیلی کار کنن جوری که مخاطب عواقب کودک همسری رو متوجه بشه

آره آفرین و هم اینکه دخترای جو گیر که هیچ مهارتی ندارن برای ازدواج این داستان براشون مفیده

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
درست میگیراستی خلاصه های داستان ها که گذاشتم رو خوندی؟ چه طور بودن؟ خلاصه نویسی معمولا برام سخته خوب ...

دوتاشو کامل خوندم الان دانشگاه بودم خوب بودن به نظرم میخوای ببینی بقیه طرز نقد و خلاصه نویسیشون چطوره یه سر به سایت گودریدز بزن قسمت جستجو کتاب مدنظرت رو سرچ کن ریویو های فارسی رو بخون 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

دوتاشو کامل خوندم الان دانشگاه بودم خوب بودن به نظرم میخوای ببینی بقیه طرز نقد و خلاصه نویسیشون چطور ...

میخوام تو بخونی برای تو نوشتم چون احساس کردم به کتاب علاقه داری و دختر خوبی هستی

اون خلاصه هایی که نوشتم و نخوندی رو هم بعدا وقت داشتی بخون خوشحال میشم🌹

میخوام تو بخونی برای تو نوشتم چون احساس کردم به کتاب علاقه داری و دختر خوبی هستیاون خلاصه هایی که نو ...

الان میخوام رمان یوگنی آنگین الکساندر پوشکین رو شروع کنم بخونم

از غول های ادبیات روس چیزی سراغ داشتی تو این تاپیک با من به اشتراک میذاری؟

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

الان میخوام رمان یوگنی آنگین الکساندر پوشکین رو شروع کنم بخونماز غول های ادبیات روس چیزی سراغ داشتی ...

کتاب افسانه های تولستوی اثر لی یف. ن تولستوی رو دارم

رو جلدش نوشته لی یف. ن تولستوی 

این فرد همون لئو تولستوی نویسنده معروف روس هست؟ 

این کتاب داستان های  زیادی داره 

کتاب هامو میرم میبینم اگه بازم کتابی از نویسنده های روس پیدا کردم میام مینویسم اینجا