2777
2789
عنوان

دوست داشتین چه رمان فارسی فیلم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 52 پست

شاید یاورت نشه من رمان بامداد خمار رو چند سال پیش خوندم اون موقع گفتم چی میشد فیلمشو میساختن ،واقعا دوست داشتم فیلمشو ببینم الان که فیلمش اومده اینقد ذوق دارم تا قسمت جدید میاد میرم میبینم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گفتگو با خدا اثر ریتا استریکلند هم یه فردی تو خیالاتش میره به دیدن خدا و با خدا گفتگو میکنه  و خدا هم حرف های جالبی میزنه کتاب ارامش بخشی هست و قشنگه و به من حس خاصی میده و عکس های طبیعت قشنگی هم داره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

حصار تنهایی من

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

جواب سوال تاپیکت هم به نظرم رمان آب نبات پسته ای رو اگه فیلم کنن عالی میشه یه سریال خیلی خنده دار میشه

اب نبات پسته ای رو چند سال پیش کتابش رو میخوندم ولی همشو نخوندم انگار حوصله نکردم باز باید پیداش کنم بخونمش ولی همون قدری که ازش خوندم خیلی جالب و خنده دار بود و خیلی ازش خوشم اومد واقعا خیلی خنده داره داستانش و خوب نوشته شده 

اسم نویسنده این کتاب الان یادم نیست ولی یادمه ایرانی بود 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یه رمان بگین پی دی اف باشه ارزش خوندن داشته باشه دانلود کنم

همین آزیتا خیری رو از تلگرام پی دی افشاو دانلود کن بقیه رمان های مجازی ایرانی ارزش ندارن

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

میتونم خلاصه های کتاب هایی که خوندم رو بنویسم اینجا برات💐

متشکرم تجربه ات رو به اشتراک گذاشتی

بین رمان های ادبیات ایران همسایه ها احمد محمود رو پیشنهاد میکنم تونستی وقت بزار بخون ارزششو داره 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

جواب سوال تاپیکت هم به نظرم رمان آب نبات پسته ای رو اگه فیلم کنن عالی میشه یه سریال خیلی خنده دار می ...

اینجا خیلیا همین مجموعه مهرداد صادقی رو پیشنهاد دادن باید متن کارزار نوشت امضا جمع کرد از مردم کسی نمیاد نی نی سایت رو بخونه

فقط میدانم هیچ نمیدانم!