2821
2789
عنوان

می خوام نشم

284 بازدید | 15 پست

سلام

هفته ی دیگه از سه شنبه موعد پریودمه ولی چون یه سفر ممکنه برم و سختم میشه می خوام پریود نشم

چه دارویی باید بخورم و از کی و چقدر؟ تا پریود نشم؟ میشه کاملا دقیق بگید لطفا

و اینکه مصرف داروهای دیگه باهاش تداخل ایجاد می کنه یا نه؟

مرسی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دیر اقدام کردی زودتر حداقل ی ده روز مونده ب موعد باید قرص میخوردی.الان دیگه راهی نداره

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
خب چطوری؟

نوشتم عزیزم اسمش رو .. تو پست اول نمیدونم چرا نشد ..‌ از داروخانه تهیه کن ..

تا جایی که من میدونم تداخل دارویی نداره ..

اگه داروی خاصی استفاده میکنی ،بگو برات نگاه کنم دقیقا 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
نوشتم عزیزم اسمش رو .. تو پست اول نمیدونم چرا نشد ..‌ از داروخانه تهیه کن .. تا جایی که من میدونم ت ...

الان که نه، ولی احتمالا از دوشنبه آنتی بیوتیک مصرف کنم. منتظر جواب آزمایش میکروبیولوژیم

دیر اقدام کردی زودتر حداقل ی ده روز مونده ب موعد باید قرص میخوردی.الان دیگه راهی نداره

مهرناز جان این قرصی که من نوشتم باید از سه  روز قبل پریود شروع بشه.. 

من که همیشه تو وسایل یه بسته دارم .. در مواقع ضروری استفاده میکنم 

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
مرسی. منظورتون این بود از ده روز قبل باید می خوردم و الان دیگه فایده نداره؟

نه عزیزم .. از سه روز قبل پریود قرص رو  شروع میکنی .. تا ده روز میتونی قرص رو ادامه بدی .. بعدش باید قطع کنی .. ۲ یا یه ۳ روز بعد قطع قرص هم دوباره پریود میشی .. 

[QUOTE=57952509]الان که نه، ولی احتمالا از دوشنبه آنتی بیوتیک مصرف کنم. منتظر جواب آز

نه با انتی بیوتیک مشکلی نداره عزیزم .. موفق باشی 

مرسی ببخشید اینو می پرسم، قیمت حدودیش رو می دونید؟

من قیمتش رو نمیدونم.ببخشید . ولی بعید میدونم گرون باشه ...