2777
2789
عنوان

تو خوابگاه کارم شده خواب🫩🫩🫩

111 بازدید | 9 پست

همش درحال خوابم یا خوابم میاد دست خودمم نیست دوست دارم درس بخونم اما نمیتونم از بس خستم

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند وقته رفتی خوابگاه ساعت خوابت چجوریه ؟از اتاق خارج بشو برو محیط کتابخونه یا جاییی که بشه مطالعه ک ...

یکماه و نیم 

روزا تا ۱۲ خوابم اگر کلاس نداشته باشم شبا هم ۱ می‌خوابم 

حتی الآنم خستم و خوابم میاد 

من نگوییم که مرا از تست و کتاب آزاد کنید / پزشکی تهرانی به من دهید و دلم شاد کنید...

یکماه و نیم روزا تا ۱۲ خوابم اگر کلاس نداشته باشم شبا هم ۱ می‌خوابم حتی الآنم خستم و خوابم میاد

خب فکر کنم از زیادی خوابیدنه .

داخل خونه هم همین طوری بودی ؟

برای خودت برنامه تعیین کن . کلاس غیر درسی ثبت نام کن مثل کلاس زبان و ..

برو بیرون شهرو بگرد .

برای درسم ساعت بزار 8 بلند شو اگر کتابخونه داره برو کتاخونه تاگر نه سالن مطالعه جایی که درس بخونی

خب فکر کنم از زیادی خوابیدنه .داخل خونه هم همین طوری بودی ؟برای خودت برنامه تعیین کن . کلاس غیر درسی ...

نه قبل از اینجا اصلا توی عمرم تا ۱۲ نخوابیده بودم 

باشگاهم ثبت نام کردم اما نمیتونم برم 

حس میکنم دارم افسردگی میگیرم

حتی سختمه یکم شام درست کنم غذای حاضری میخورم

ترم یکی ؟ هم اتاقی هات چجورن ؟

اره ترم یکم

معمولا نیستن هر هفته میرن خونه یا کلاسن یا درحال درس خوندن

اره ترم یکممعمولا نیستن هر هفته میرن خونه یا کلاسن یا درحال درس خوندن

یکم بگذره عادت میکنی . ترم های بعد دیگه با شرایط عادت میکنی منظم تر میشی .

اگر میتونی چند تا دوست پیدا کن باهاشون برو بیرون بگرد .توی خوابگاه زیاد نمون 

یکم بگذره عادت میکنی . ترم های بعد دیگه با شرایط عادت میکنی منظم تر میشی .اگر میتونی چند تا دوست پید ...

مرسی قربونت بشم سعی خودمو میکنم 

یکمم درون گرام سختمه ارتباط با بقیه