2777
2789
منم مثل شما شدم بچم یک سال و نه ماهش بود حامله شدم ناخواسته ولی الان خداروشکر میکنم ک خدا این جیگرو ...

من يه سالشه 

نگه نميدارم 

نميخوام خدا امتحانم كنه😭

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
۳۷ مثبته من روز موعدم از دادم ۸ بود و منفی ولی ته دلم میدونستم باردارم الان پسرم یه سالشه البته من ق ...

ميدونم 

دعا ميكنم دعام كن. شد نداشته باشه پوچ باشه شيميايي باشه 

اخ فقط نباشه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای یعنی چیمن الان چهارتا بچه دارم.کابوس اینو دارم دوباره باردار شمهمش به خودم گفتم این دفعه مواظبت ...

من دو ساله امپول ۳ ماهه میزنم 

این دوماه اخر صن گیرم نیومد ۱ ماهه بزور بود

گفتن دارن جم میکنن

واقعا ب هیچی نمیشه اعتماد کرد

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
زدم هاله دادرفتم از بتا رو ٣٧ بود مثبته ديگهخدا لعنتشون كنه

انشالله خیره نگران نباش واقعا نمیدونم چی بگم اروم بشی🥺

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
انشالله خیره نگران نباش واقعا نمیدونم چی بگم اروم بشی🥺

دعا كن فردا بتام پايين اومده باشه

من يه سالشه نگه نميدارم نميخوام خدا امتحانم كنه😭

عزیزم انشاالله هر چی دلت میخواد همون بشه انشاالله ک خیره 

ولی اگه بود و قلبشم میزد بازم سقطش میکنی؟

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
دعا كن فردا بتام پايين اومده باشه

حتما

عزیزم انشاالله هر چی دلت میخواد همون بشه انشاالله ک خیره ولی اگه بود و قلبشم میزد بازم سقطش میکنی؟

نپرس 

از جوابم بدم مياد

وای یعنی چیمن الان چهارتا بچه دارم.کابوس اینو دارم دوباره باردار شمهمش به خودم گفتم این دفعه مواظبت ...

خدادحفظشون کنه و به شما توان بده جسارت نباشه چندسالتونه

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم 
واقعا بگم ١٠٠ صلوات به نيت حضرت عزرائيل ؟

بله مجرب هست این توسل

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍