2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم بخدا من خودم که ای‌وی افی‌بودم ودوتا بچه با کلی آمپول ونذر ونیاز داشتم الان سومی حامله ام ده ...

واقعا دیگ هیچی مطمعن نیست

اخی خدا برات نگهشون داره😍

من دخترم ۴ سال و ۳ ماهشه اما کلا شرایطش ندارم بارداریم انقد وحشتناک بود میترسم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           

۱۰۰صلوات حضرت عزرائیل

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
ممنون عزیزم ،خدا گل دختر حفظ کنه

❤️❤️

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
کلا تو ایران ب این قرصا نمیشه اعتماد کرد . همه چیو دارن جم میکنننگران نباش استرس نداشته باشبی بی چک ...

وای یعنی چی

من الان چهارتا بچه دارم.کابوس اینو دارم دوباره باردار شم

همش به خودم گفتم این دفعه مواظبت میکنم نشه اعتماد کرد که دیگه هر سال باید بچه بیاریم مثل قدیما😐

کلا تو ایران ب این قرصا نمیشه اعتماد کرد . همه چیو دارن جم میکنننگران نباش استرس نداشته باشبی بی چک ...

زدم هاله داد

رفتم از بتا رو ٣٧ بود مثبته ديگه

خدا لعنتشون كنه

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
قابل توجه اون احمقایی که میگن پیشگیری کنید بچه نیاریدمی‌بینید هر پیشگیری ای صد در صد جواب نمی‌ده؟

خدا لعنتشون كنه با اين وسايلشون 

با اين داروهاشون

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

منم مثل شما شدم بچم یک سال و نه ماهش بود حامله شدم ناخواسته 

ولی الان خداروشکر میکنم ک خدا این جیگرو بهم داده 

درسته خیلی سخته خیلی اذیت میشم دیگه نایی نمیمونه برام ولی خداروشکر 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم