2777
2789

يه ساعت بعدشم نشده بود كه اورژانسي خوردم 

ديروز از دادم بتا ٣٧ 

دكتر گفت تكرار بشه 

اگه زياد نشد پوچ يا خارج رحمه 

من تا فردا دق ميكنم 

خدا بده به كسي كه ميخواد نه من 

خدا من بچم يه سالشه 

نكن اينكارو با من 

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی 🥺🥹 چرا امپول ضد بارداری نمیزدی اونجوری کامل مطمئن بودی 

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
اخی 🥺🥹 چرا امپول ضد بارداری نمیزدی اونجوری کامل مطمئن بودی

جلوگيريم با كاندومه شوهرم اونشب الكي الكي رو مسخره بازي نزد 

چقد گفتم گوش نداد 

بعدش رفت قرص اورژانسي خريد 

به دلم افتاده بود 

😭

💚التماس دعا 💚اگه دوست داشتيد برا سلامتي بچه هام صلوات بفرستيد به منم بگيد براتون بفرستم 💚
جلوگيريم با كاندومه شوهرم اونشب الكي الكي رو مسخره بازي نزد چقد گفتم گوش نداد بعدش رفت قرص اورژانسي ...

کلا تو ایران ب این قرصا نمیشه اعتماد کرد . همه چیو دارن جم میکنن

نگران نباش استرس نداشته باش

بی بی چک نزدی؟

چقد از پریودت گذشته

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
سه نفر سراغ دارم با آمپول ضد بارداری ،حامله شدن ،الان دیگه هیچی مطمعن‌نیست

یا خدا منو نترسووووننننن من دلم ب این امپولا خوشه گفتم مثلا مطمعنن

یا خدا منو نترسووووننننن من دلم ب این امپولا خوشه گفتم مثلا مطمعنن

چی بگم بخدا من خودم که ای‌وی افی‌بودم ودوتا بچه با کلی آمپول ونذر ونیاز داشتم الان سومی حامله ام ده روز دیگه بدنیا میاد ،اطرافیان سه نفر دیدم حامله شدن گفتن ما آمپول جلوگیری زدیم ولی‌باردار شدیم

خدایا شکرت🌹