2777
2789
عنوان

میگم این کاربرا ربات های سای بری هستند یا انسان

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 19 پست
نه فیسبوک اصلا بین ایرانی ها رایج نیست لوکیشن رو هم خود کاربر انتخاب میکنه نه برنامه میپرسم میگن ی ه ...

ماهایی که ایران هستیم دیگه فیسبوک نمیریم

ولی خیلی از کشورهای دیگه هنوزم محبوبه و کاربر زیاد داره

برای همین ایرانی هایی که اون کشورها هستن، طبیعیه که فیسبوک استفاده کنن هنوز هم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منظورت باستانگراس؟

باستانگرا نوشتم دیگه 

این جوری گفتی چند دفعه خوندم فکر کردم اشتباه تایپ کردم 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

مجاهدین خلق که ضد پهلوین من هر چی دیدم اینطوری پهلوی رو قبول داشتن

لعنت بهشون 

جنایتکارای وحشی

همین الانشم پسره عقب افتاده ی شاه از اسرائیل بابت حملات مجدد به خاک ایران حمایت میکنه

همین وجود مونگول پهلوی واسه عذاب قبر اجدادش کافیه

لعنت بهشون جنایتکارای وحشیهمین الانشم پسره عقب افتاده ی شاه از اسرائیل بابت حملات مجدد به خاک ایران ...

یه تعدادشون عاقل شدن اونم بعد قضیه گشتن یاسمین با مربی یوگا تام مورلیه برای رضا هم که اهمیت نداره آبروی دختراش بره چون طرفدار آزادیه

فقط میدانم هیچ نمیدانم!