2777
2789

فیسبوک اصلا من هر چی میگردم ایرانی که داخل ایران زندگی کنه کم میبینم چون لوکیشن میزنه ایرانی های مقیم اروپا و آمریکان

یه فردی هر جای دنیا باشه مگه میتونه از بیگانه بخواد حمله نظامی کنه به کشوری که توش به دنیا اومده؟؟ حالا تلفات انسانی هچ همون تاسیسات آسیب ببینه کار باقی مردم مختل میشه

صفحه موساد فارسی هست عجیبه اینقدر زیاد طرفدار دارن 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

ایکس یا فیسبوک؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیسبوک

فیسبوک نمیرم

فیسبوک هم مثل ایکس شده؟ میگن ایکس یه کاری کرده که لوکیشن ها رو نشون میده جدیدا

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

اسکولن بابا منم از خیلی چیزا ناراضی ام اما هرگز نمیخوام کشورم بیوفته دست زن بابا که همین اندکم مونده قطعا خرج بچه های خودش میکنه نه من بی مادر

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
فیسبوک نمیرمفیسبوک هم مثل ایکس شده؟ میگن ایکس یه کاری کرده که لوکیشن ها رو نشون میده جدیدا

نه فیسبوک اصلا بین ایرانی ها رایج نیست لوکیشن رو هم خود کاربر انتخاب میکنه نه برنامه میپرسم میگن ی هودی های ایرانن اجدادشون مهاجرت کردن

فقط میدانم هیچ نمیدانم!

🫠

🇮🇷 و تنم فدای وطنم 🇮🇷                                        در وصف علی بس بُود این نکته که باید؛                                   اثبات کند شیعه که این مَرد خدا نیست...

یاد یه فردی افتادم که باستانگرا و ایرانگرا خودشو معرفی میکرد یه زمان خیلی پیگیر این بودم تو ایکس و یوتیوبه بعد یه مدت دیدم میگه اسرائیل باید به ایران حمله کنه و از نتانیاهو درخواست حمله به ایران میکنه! 

اونا مغزشون و از دست دادن💔😓

😁😁😂

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

یاد یه فردی افتادم که باستانگرا و ایرانگرا خودشو معرفی میکرد یه زمان خیلی پیگیر این بودم تو ایکس و ی ...

دقیقا عکس پروفایل هاشون اکثرا یا کوروشه یا پرچم شیرخورشید 

فقط میدانم هیچ نمیدانم!