سلام میشه واقعا کسای که سنشون بالاست وتجربه دارن منو راهنمایی کنن من دوتا بچه دارم یکیشون متاسفانه مریضه .شوهرم چند وقت پیش گیر داده بود بچه بیارم منم رفتم دکتر آزمایش ژنتیک که دادم ناقل همون بیماری هستم که پسرم داره بعدش دیگه شوهرم باهام نیومد منم ول کردم به نظرتون قید بچه رو بزنم بعدا پشیمون نمیشم
ی سری بیماری ها هستن که فقط از مادر منتقل میشن به بچه ی سری ها اگر شما ناقل باشی بابای بچه سالم باشه هم احتمالش ی سری ها هم نه ممکنه شما ناقل باشی بابای بچه سالم اما احتمالش نباشه ولی خب دیگه خود دانی بگو شوهرتم بره آزمایش بده هرچند میدونم هزینه هاش زیاده
پسرم بیماری داره که درمان نداره وکوشنده است از این میترسم دخترم درآینده تنها بمونه
چه مادر عجیبی هستی! به جای اینکه به فکر پسر مریضت باشی به این فکر میکنی که اگه مرد، دخترت تنها نشه؟! اصلا اگه بچه سوم رو بیاری نمیتونی به این پسر بیمارت برسی. بمیره پشیمون نمیشی که در حقش کوتاهی کردی؟
برو بیرون اسم مردن بچه منو به زبون کثیفت میاری گمشو
دلیل اینکه تاپیک زدی راجع به بچه سوم نظرسنجی کردی چیه گاگول؟! نوشتی مریضی پسرم کشنده است میترسم دخترم در آینده تنها شه. خودت به مردن پسر بینوات فکر میکنی. پس بهتره خودت بری گمشی