2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست
حوصله به کنار مشکلات مملکت رو نمیبینن

من که حامله نیستم سوال پرسیدم از اونا که سنشون بالاست که تجربه شون زیاده درضمن من بچه بیارم تو‌میخواهی بزرگش کنی که اینقدر جبهه گرفتی

احمق گیج، خودت نوشتی اگه بمیره دخترم تنها میمونه. خودت نوشتی یادت رفته؟! اسکول

احمق گیج خودتی من منظورم این بود پسرم نمیتونه همراه دخترم باشه یا بیرون برن یا کافی شاپی جای نمیتونه خواهرش همراهی کنه همیشه باید تو‌خونه باشه ننوشتم بمیره آشغال گفتم برو بیرون نکبت پیام منو ریپلای نکن زنیکه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیشتر زندگی و وقت رو بزار برای پسرت پشیمون نشی فردا عذاب وجدان بگیری گناه داره طفلی😢

من همه کاری برای بچم میکنم تا ظهر میشینم درمدرسه که زنگ تفریح ها پیشش باشم همه کاری براش میکنم بعد ظهر هام میبرمش کاردرمانی دارو ویتامینش سر وقت میگیرم بهش میدم خودش بهم میگه فرشته 

من بودم قیدشو میزدم واقعا سخت شده البته خودم سه تا دارم

خدا حفظشون کنه عزیزم 

.من بچه که بخواهم بیارم باید حتما ای وی اف کنم نمیتونم طبیعی بچه بیارم که اونم فعلا شوهرم نمیاد کنسله اصلا 

دلیل اینکه تاپیک زدی راجع به بچه سوم نظرسنجی کردی چیه گاگول؟! نوشتی مریضی پسرم کشنده است میترسم دختر ...

گاگول هفت جدا ابادته آشغال بیشخصیت نفهم فعلا برو زندگی درپیتت درست کن شوهرت از کنار زنای خراب جمع کن بعد بیاا اینجا نظر بده نمیفهی بهت میگم گوه بچه منو نخور آشغال عوضی 

به نظرم همه باید برن بدن چون ممکنه یکی مثل همین خانم ناقل باشه یعنی سالم ناقل ولی بابای بچه سالم باش ...

آره ولی خب همه اطلاع ندارن. و اونا هم برای همه انجامش نمیدن

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
پشیمون چی بشی دیگه . دوتا داری خب

اره عزیزم من واقعا دوتا دسته گل دارم اما خب دخترم همیشه برای داداش گریه میکنه ناراحته میگه دوست دارم بیاد باهام کاراته داداش نمیتونه همش گریه میکنه من تنهام 

فعلا قصدم تک فرزندیه، برای بچه سوم حقیقتا هیچ هم فکری ندارم

منم قصدم تک فرزندی بود بچه دومم ناخواسته باردار شدم به خدا گفتم این هدیه تو‌ ومن سقط نمیکنم نمیدونم چرا پسر قشنگم اینجوری شد 😭

وا این سوال داره ژنتون مشکل داره یک بچه بیمار دارید2تا بچه دارید واقعا سومی تو این وضعیت هوای الوده ...

عزیزم ما هوای شهرمون آلوده نیست مشکل هزینه ندارم ولی من تو تایپکم نگفتم حاملم که گفتم من قید بچه رو زدم فقط دیگران بهم میگن پشیمون میشی فلان منو بهم میریزن .