2777
2789
عنوان

بچه سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 41 پست
خیلی عجیبه!!!یکی از شروطش همین آزمایش های ژنتیک هستش!!!!واقعا عجیبه برام

نه ازمایش ژنتیک فرق داره. فقط برا ازدواج فامیلی اجباریه . یا اگر یکی از زوجین تو خانوادش مشکل ژنتیکی باشه

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با ای وی اف وپی جی دی اون ژن انتقال پیدا نمیکنه

ی سری بیماری ها هستن که فقط از مادر منتقل میشن به بچه ی سری ها اگر شما ناقل باشی بابای بچه سالم باشه هم احتمالش ی سری ها هم نه ممکنه شما ناقل باشی بابای بچه سالم اما احتمالش نباشه ولی خب دیگه خود دانی بگو شوهرتم بره آزمایش بده هرچند میدونم هزینه هاش زیاده

واقعا حرفهای عجیبی میزنن انگار باید فقط بیارن حالا در هر شرایطیبا این وضعیتی که مملکت رو گرفته

عزیزم من که حامله نیستم اصلا قصدم ندارم بیارم فقط پرسیدم از اونا که با تجربه هستن ببینم تصمیم درستی گرفتم قید بچه دار شدن زدم 

پسرم بیماری داره که درمان نداره وکوشنده است از این میترسم دخترم درآینده تنها بمونه

چه مادر عجیبی هستی! به جای اینکه به فکر پسر مریضت باشی به این فکر میکنی که اگه مرد، دخترت تنها نشه؟! اصلا اگه بچه سوم رو بیاری نمیتونی به این پسر بیمارت برسی. بمیره پشیمون نمیشی که در حقش کوتاهی کردی؟

ی سری بیماری ها هستن که فقط از مادر منتقل میشن به بچه ی سری ها اگر شما ناقل باشی بابای بچه سالم باشه ...

اره اگه بخواهیم بچه دار بشیم باید همسرم آزمایش بده که اصلا نمیاد

نه ازمایش ژنتیک فرق داره. فقط برا ازدواج فامیلی اجباریه . یا اگر یکی از زوجین تو خانوادش مشکل ژنتیکی ...

به نظرم همه باید برن بدن چون ممکنه یکی مثل همین خانم ناقل باشه یعنی سالم ناقل ولی بابای بچه سالم باشه اما ممکن باشه به بچه برسه

چه مادر عجیبی هستی! به جای اینکه به فکر پسر مریضت باشی به این فکر میکنی که اگه مرد، دخترت تنها نشه؟! ...

واقعا برات متاسفم که اینجوری درمورد من فکر کردی چقدر آدم پستی هستی

برو بیرون اسم مردن بچه منو به زبون کثیفت میاری گمشو

دلیل اینکه تاپیک زدی راجع به بچه سوم نظرسنجی کردی چیه گاگول؟! نوشتی مریضی پسرم کشنده است میترسم دخترم در آینده تنها شه. خودت به مردن پسر بینوات فکر میکنی. پس بهتره خودت بری گمشی