2777
2789
عنوان

الان مشکل از منه

99 بازدید | 15 پست

نمیتونم با پسرا ارتباط بگیرم دوس پسر سابقم میگف کلا شیرین سخنی ولی نمیتونی باهام ارتباط بگیری یا همه ی اونای که بهم پیشنهاد دادن همین حرفو گفتن خو من چیکار کنم که نمیتونم همش قربون صدقه برم یا همش زرتی زرتی استیکر بوس قلب بفرستم یا در مورد موارد سطحی حرف بزنم  دوس پسر سابقم میگف خيلی دختر عجیبی هستی گفتم خو واس چی گف کلا همینطوری همشون اینو میگن الان مشکل ازمنه؟

خیر 

لعنت خدا بر کسایی که یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی دوسه نفر ادم غریبه یه نتیجه گیری یکسان دارن ممکنه حرفشون درست باشه

همین منظورشون از عجیب چیه هیچکدومشون هم درس نمیگن منظورشون از این حرف چیه. حالا چون من دلم میخاد در مورد شعر روح جهان هستی حرف بزنم میشم آدم عجیب از نظرشون 

همین منظورشون از عجیب چیه هیچکدومشون هم درس نمیگن منظورشون از این حرف چیه. حالا چون من دلم میخاد در ...

معلومه که نه ولی باید ادم خودتو پیدا کنی که حیف نشی

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چرا فک میکنید مشکل از شماها مشکلی نداری اونم فک چیز دیگ بوده دیده نمیتونه با تو ب هدفش برسه بهانه او ...

منم گفتم بهش که همش بهونه های بنی اسرائیلی که میاری گف نبخدا  روح لطفی داره دلم نمیاد وابسته من بشی و دختر عجیبی هستی گفتم چه خودشیفته ی تو بشر  

معلومه که نه ولی باید ادم خودتو پیدا کنی که حیف نشی

درسته  مثلا دوس پسرم روان شناسی خونده بود آدم نرمال درستی بود  ولی بهم میگف عجیبی   گفتم قرار نی چن فرهنگ تربیت ماها باهم فرق میکنه بشم آدم عجیب ولی بازم تکرار کرد حرفشو 

درسته مثلا دوس پسرم روان شناسی خونده بود آدم نرمال درستی بود ولی بهم میگف عجیبی گفتم قرار نی چن ...

احتمالا شما ادم خاصی هستی و باید نیمه گمشده خودتو پیدا کنی 

هرکسی درکت نمیکنه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خب حرفشو زده اصلا باب دلش نیستی کات کن

کات کردم رف  حتی ی بارم زنگش نزدم چون بشدت مغرورم تو این مورد حرفم اینکه فقط این نه همه پسرا که بهم پيشنهاد دادن گفتن دختر عجیبی هستی چون هیچ علاقه به شنیدن حرفای سطحیشون نداشتم