eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 عنوان بی بی چک منفی😢 293 بازدید | 46 پست بعد از سه روز عقب انداختن بی بی منفی بود😢😢😢اعصابم بهم ریخته س اول صبی،خدایا برسان امیدی اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪 1397/02/07 | 07:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
esi_m عضویت: 1396/11/29 تعداد پست: 21318 ایشالاااااااااا اشتب بوده دوست داشتی برا حال دلم صلوات بفرست
sanajooni عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 895 عزیزم غصه نخور شاید اشتباه باشه دوست من تا۳ماه هم بیبی منفی میزد هم ازمایش خون الان دخترش ب دنیا اومده. خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 ایشالاااااااااا اشتب بوده عزیزم چندماه اقدام بودی؟حالاشایدخراب بوده باشه تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 ایشالاااااااااا اشتب بوده دیگه نمیخوام به خودم امید واهی بدم😢الهی بمیرم واسه شوهرم شده دلقک تا من از اون حال و هوا دربیام اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 عزیزم غصه نخور شاید اشتباه باشه دوست من تا۳ماه هم بیبی منفی میزد هم ازمایش خون الان دخترش ب دنیا اوم ... اگه تا یکشنبه نشدم میرم آزمایش😢 اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 عزیزم چندماه اقدام بودی؟حالاشایدخراب بوده باشه داره ميشه یکسال😢نه مارک روژان بود دیشب گذاشتم منفی بود،توکل به خدا اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 ی هفته دیگه پری نشدی آز خون آره حتما اگه نشدم البته درد زیر دل و کمر دردو دارم احتمالا امروز بشم اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 داره ميشه یکسال😢نه مارک روژان بود دیشب گذاشتم منفی بود،توکل به خدا اگه باردار نبودی ازاین ماه بعدپریود،هرشب رابطه داشته باش.مطمئن باش ک باردار میشی .من اینکاروکردم نتیجه گرفتم تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
sanajooni عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 895 اگه تا یکشنبه نشدم میرم آزمایش😢 انشالله ک خیره عزیزم بسپار ب خدا انشالله میای میگی بارداری خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 اگه باردار نبودی ازاین ماه بعدپریود،هرشب رابطه داشته باش.مطمئن باش ک باردار میشی .من اینکاروکردم نتی ... اگه نشدم ایماه میرم برا عکس رنگی😢 اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
eli6768 مدیر استارتر عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 1667 انشالله ک خیره عزیزم بسپار ب خدا انشالله میای میگی بارداری ان شاالله توکل به خدا ،راضیم به رضای اون اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
سحریوسفزاده عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 879 وااااای من توی۸ماه اقدامم بیش از۱۰تا بی بی چک زدم همه منفی.درکت میکنم حس بدیه ولی الان که ماه های آخرم به اون روزام مبخندم.امیدوارم توهم مثل من یه روزی به این روزات بخندی😍😍😍
هلساجونم عضویت: 1397/01/23 تعداد پست: 2311 اگه نشدم ایماه میرم برا عکس رنگی😢 ایشالا ک باردار میشی.حالااینکاری ک من گفتم رو انجام بده.ایشالانتیجه میگیری تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝