2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی😢

293 بازدید | 46 پست

بعد از سه روز عقب انداختن بی بی منفی بود😢😢😢اعصابم بهم ریخته س اول صبی،خدایا برسان امیدی 

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪

عزیزم غصه نخور شاید اشتباه باشه دوست من تا۳ماه هم بیبی منفی میزد هم ازمایش خون الان دخترش ب دنیا اومده.

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ایشالاااااااااا اشتب بوده

دیگه نمیخوام به خودم امید واهی بدم😢الهی بمیرم واسه شوهرم شده دلقک تا من از اون حال و هوا دربیام

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
عزیزم غصه نخور شاید اشتباه باشه دوست من تا۳ماه هم بیبی منفی میزد هم ازمایش خون الان دخترش ب دنیا اوم ...

اگه تا یکشنبه نشدم میرم آزمایش😢

عزیزم چندماه اقدام بودی؟حالاشایدخراب بوده باشه    

داره ميشه یکسال😢نه مارک روژان بود دیشب گذاشتم منفی بود،توکل به خدا

ی هفته دیگه پری نشدی آز خون

آره حتما اگه نشدم البته درد زیر دل و کمر دردو دارم احتمالا امروز بشم

داره ميشه یکسال😢نه مارک روژان بود دیشب گذاشتم منفی بود،توکل به خدا

اگه باردار نبودی ازاین ماه بعدپریود،هرشب رابطه داشته باش.مطمئن باش ک باردار میشی .من اینکاروکردم نتیجه گرفتم

تیکرتولدیکسالگی دخترنازم هلساجونمه😍😍😗😗❤💝
اگه تا یکشنبه نشدم میرم آزمایش😢

انشالله ک خیره عزیزم بسپار ب خدا انشالله میای میگی بارداری

خداکنه هیچ زنی در ارزوی مادرشدن نباشه و تمام زنان سرزمینم طعم مادرشدن رو بچشن😍😍
اگه باردار نبودی ازاین ماه بعدپریود،هرشب رابطه داشته باش.مطمئن باش ک باردار میشی .من اینکاروکردم نتی ...

اگه نشدم ایماه میرم برا عکس رنگی😢

انشالله ک خیره عزیزم بسپار ب خدا انشالله میای میگی بارداری

ان شاالله توکل به خدا ،راضیم به رضای اون