2777
2789
عنوان

جاریم دست خالی اومد

511 بازدید | 16 پست

از شهر دیگه اومدن ، من دوساله از عقدم‌و یک سال از عروسیم میگذره هنوز دعوتم نکرده 

کلا هم دوتا جاریم

خواهر شوهر نداریم 

خونه مادرشوهرم اینا موندن ، منم یبار فقط مسیرشون خورد خونه من اومدن، غذای از قبل مونده رو گرم کردم دادم 

دست خالی که میاد هیچ 

دعوتمم نکرده ، با اینکه منه نوعروس هم خونه ام یبار دعوت کردم حسابی تدارک دیدم ، هم عقد بودیم خونه بابام اینا دعوتش کردم 

هنوز برا مادرشوهرمم که میان خونه اش از شهر دیگه هیچی نمیارن ، اینجام خریدی نمیکنن 

دست خالی میان میرن

دست خالی بیاد اشکال ندارد باز یه حرفی ولی اینکه دعوتت نکرده...

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب کاری برنمیاد ازت 

اون دست خالی میاد 

شمام دست خالی برو خونه اش 

یا بلد نیست 

یا نمیخواد ارتباطش بیشتر بشه

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

وقتی پاگشا نکرده یعنی دوست نداره رفت و آمد کنید 

تو هم دعوتش نکن

خونش هم نرو

منم دلم نمیخواست با کسی رفت و آمد کنم پاگشام‌ میکرد قبول نمیکردم . پاگشاش هم نمیکنم 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

وای چه بی وجدانی تو،شاید نداره

خیلی پولدارن‌‌ بابا 

برادرشوهرمه ها می‌شناسیم 

حتی دوقرون دست مامان پیرش نمی‌ده هیچوقت 

با اینک پدر مادر هردو بدون حقوق میگذرونن زندگی رو با ماهی سه چهار تومن 

سطح توقعت از دیگران رو بیار پایین

مگه محتاج اون هستی که دست خالی بیاد یا نیاد

من هم جایی برم دست هالی نمی‌رم ولی دلیلی نداره که توقع داشته باشم بقیه هم حتما یه چیزی دستشون بگیرند و بیارن

و اما در بقیه موارد: هرطور رفتار میکنه تو هم مثل خودش رفتار کن

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
برادر شوهرم می‌گفت این غذا و گرم کردی که دوباره مارو برای شام دعوت نکنی ؟ خندید گفتم نه دعوت میکنم ب ...

بیخیال، مثل خودشون رفتار کن...

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند