2777
2789
عنوان

چجوری مادر خوبی برادخترم باشم

99 بازدید | 7 پست

از بچگی کمبود محبت داره خیلی ریز مونده خیلی شلوغ سرزبون داره منم همش دعوا میکنم جیغ میزنم چون شدیدا لجباز حرف گوش نکنه

حس میکنم مادر خیلی بدی ام براش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینم. زیادی ورجه وورجه ای و اجتماعیه. با همه تو اولین برخورد دوست میشه. منم داغوووون از لحاظ منزوی بودن و تو لاک خودم بودن...

دوست دارم پا به پاش با علایقش بیام، نمیدونم چه جوری. خیلی هم شلوغه، خودم ناراحت میشم وقتایی که دعواش میکنم.

علَی هذه الأرض، ما یستحِقّ الحیاة.🇵🇸

ببین عزیزم کلا تغییر رویه بده 

هر وقت جیغ زد و داد زد مقابلش بشین و آروم و خونسرد بهش بگو تا وقتی داد بزنی که من نمی شنوم چی میگی آروم بگو تا بشنوم 

و تا آروم نگفته تو آروم باش و صبور 

باورت نمیشه که این روش چه قدر جواب میده 

اگر خواستید برید بیرون و یا یه کاری خواستی براش بکنی یا یه برنامه داشتی براش و لج کرد اذیت کرد دیگه اون کار رو انجام میده و با آرامش براش توضیح بده چون این رفتار رو کردی از فلان چیز محروم شدی 

مصرف بستنی و کاکائو و تنقلات که مواد نگهدارنده دارم رو تا مدتی کلا صفر کن 

این سه تا راهکار به شدت جواب میده بچه من همین طور بود هیچ جا جام نبود 

با این روش به مدت دو ماه آروم آروم بچه اعصابش نرم شد و کوتاه اومد و کلا عوض شد دیگه

من کانال محمود غلامی رو تو ایتا دنبال میکنم چیزای خوبی میگه ..به مشاوره مراجعه کن..و اینکه برای بچه ات که. بدونی در آینده چقدر بخاطر این کارات ضربه روحی میخوره و شما رو نمیبخشه دیگه خودتم‌ آروم‌میشی و بهتر پیش میری