من والا فقط وسواس اینکه گردوخاک نشینه جایی ولی هرروز سرویس رو میشورم یا ظرفای باید برق بیفته کف خونه هرروز طی بکشم ،اتاق هامو اتاق لباسارو همش مرتب میکنم اغلب جدیدا لباسارو با دست میشورم حس میکنم لباسشویی خوب نمیشوره، رو فرشام نباید ی آشغال باشه خودمم که دیگه هرروز دوش میکیرم
من والا فقط وسواس اینکه گردوخاک نشینه جایی ولی هرروز سرویس رو میشورم یا ظرفای باید برق بیفته کف خون ...
منم همه اینارو انجام میدم ولی در حد خودکشی بیشترم لذت میبرم ولی از اینکشهرم تر میزنه تو زحماتم خستم با دست نشور لطفن ب روز من میوفتی من با دست فقط لباسزیرارو میشورم جارو زدن خونه اینا ک برام عذاب علیمه ماهی یبار چون باید خودکشی کنم
عزیزم به خودت رحم نمیکنی به مردم رحم کن.. خشکسالیه.. اب نیست. قبلا میگفتن کم است الان واقعا نیست این جماعت که میرن شمال سد منجیل و دیدن.. به گل نشسته.. برای هم دل بسوزونیم ممنونم
شما دنبال اینی بیان بهت بگن اره هی بشور.. بعد حتما روضه علی اصغرم میری زار زار گریه میکنی برا اون یه قطره ابی که ندادن بهش و تشنه شهید شد.. گلم برو دنبال حل مشکلت.. من برم بیرون یا نرم شما درقبال ابی که بی خود وبی جهت دور میریزی مسوولی
شما دنبال اینی بیان بهت بگن اره هی بشور.. بعد حتما روضه علی اصغرم میری زار زار گریه میکنی برا اون یه ...
دنبال چیزی نیستم.من دست خودم نیس شما هزاربارم بگی من تمیزی برام مهم تره.روضه ام نمیرم خوشم نمیاد ازین چرتو پرتا علی اصغرم مال هزاران سال پیشه من اون موقع نبودم ببینم