2777
2789
عنوان

شماهایی ک وسواس ندارید خوشبحالتون

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 73 پست
شما درچ حدی وسواسی

من والا فقط وسواس اینکه گردوخاک نشینه جایی ولی هرروز سرویس رو میشورم یا ظرفای باید برق بیفته  کف خونه هرروز طی بکشم ،اتاق هامو اتاق لباسارو همش مرتب میکنم اغلب جدیدا لباسارو با دست میشورم حس میکنم لباسشویی خوب نمیشوره، رو فرشام نباید ی آشغال باشه خودمم که دیگه هرروز دوش میکیرم

من والا فقط وسواس اینکه گردوخاک نشینه جایی ولی هرروز سرویس رو میشورم یا ظرفای باید برق بیفته کف خون ...

منم همه اینارو انجام میدم ولی در حد خودکشی بیشترم لذت میبرم ولی از اینکشهرم تر میزنه تو زحماتم خستم با دست نشور لطفن ب روز من میوفتی من با دست فقط لباسزیرارو میشورم جارو زدن خونه اینا ک برام عذاب علیمه ماهی یبار چون باید خودکشی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به خودت رحم نمیکنی به مردم رحم کن.. خشکسالیه.. اب نیست. قبلا میگفتن کم است الان واقعا نیست این جماعت که میرن شمال سد منجیل و دیدن.. به گل نشسته.. برای هم دل بسوزونیم ممنونم 

عزیزم به خودت رحم نمیکنی به مردم رحم کن.. خشکسالیه.. اب نیست. قبلا میگفتن کم است الان واقعا نیست این ...

اینو برو ب اون بالا سریا بگو ب من چ من سهم اب خودمو مصرف میکنم 

برو بیرون من از اب کم چندشم میشه باید زیاد بیاد

شما دنبال اینی بیان بهت بگن اره هی بشور.. بعد حتما روضه علی اصغرم میری زار زار گریه میکنی برا اون یه قطره ابی که ندادن بهش و تشنه شهید شد.. گلم برو دنبال حل مشکلت.. من برم بیرون یا نرم شما درقبال ابی که بی خود وبی جهت دور میریزی مسوولی 

شما دنبال اینی بیان بهت بگن اره هی بشور.. بعد حتما روضه علی اصغرم میری زار زار گریه میکنی برا اون یه ...

دنبال چیزی نیستم.من دست خودم نیس شما هزاربارم بگی من تمیزی برام مهم تره.روضه ام نمیرم خوشم نمیاد ازین چرتو پرتا علی اصغرم مال هزاران سال پیشه من اون موقع نبودم ببینم 

شما دنبال اینی بیان بهت بگن اره هی بشور.. بعد حتما روضه علی اصغرم میری زار زار گریه میکنی برا اون یه ...

این بنده خدا بیمار ،این حرفا چیه مگه دست خودش ،کسی هم انقدر کم عقل نیست بهش بگه وای بشور بیشتر بشور 

دنبال چیزی نیستم.من دست خودم نیس شما هزاربارم بگی من تمیزی برام مهم تره.روضه ام نمیرم خوشم نمیاد ازی ...

من وسواس نظم دارم مرتب باید چک‌کنم هرچیزی سرجاش باشه سرهمون  برای خونه ام هیچ وسیله اضافه ای نمیخرم هیچی انبار نمی کنم اینم یجور عذاب

شهرما هیچی رایگان نیس الانم مطب دکتر ک میری هزینه ویزیت با بیمه و بدون بیمه توفیری نداره در حد دو هز ...

ببین تو بخش درمانگاه بیمارستان های دولتی شهری که زندگی میکنین روانپزشک یا حتی روانشناس دارن؟

هزینه شون واقعا کمتر میشه.