2777
2789
عنوان

شماهایی ک وسواس ندارید خوشبحالتون

596 بازدید | 73 پست

زندگیم مختل شده خیلی خیلی داغونم در روز شاید بتونم دوتا کارو انجام بدم ک کلی ازم وقت میبره شستن چنتا ظرف چن ساعت زمان میبره ی حموم ساده چن ساعت بچه بیچاره کلافه میشه ازهمه بدتر خودم خستم هم افسردگی دوقطبی  دارم هم وسواس.هم وسواس قرینه هم وسواس چکردن هم وسواس شستشو.از اینک مدام مواظب باشم خونه تمیز بمونه  و از صب ک پا میشم همه جارو چک کنم ک تمیز ومرتب باشه خستم مهمون خونه راه نمیدم مبادا خونه کثیف بشه همش تقصیر شوهر کثافتمه ک اینجوری شدم قبلن بهتر بودم الان خیلی خیلی شدید شده.خیلی خستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قبلن میرفتم دارو داد مث جنازه فقط میخوابیدم

خوابش فقط یکی دوماهه

شوهر منم دارو می‌خورد برای ی مشکلی یکی دوماه خواب بود تا قلق قرص ها دستش اومد چطوری بخوابه قرص ها هم بی تاثیر شدن به دکترش هم میگفت داروها رو به سمت کم خواب شدن و درمان میبرد

الان 6 ماهه میخوره و کامل خوب شده حتی خوابش کم کم شده 

کاش بری دکتر برای درمان داری خودتو داغون میکنی

شوهرم پول نمیده ی صدی میزاری رو اپن امروز با دخترم رفتیم مغازه چنتا خوراکی برداشت پولم کم امد بقیشو گذاشتیم جاش😭

شوهرم پول نمیده ی صدی میزاری رو اپن امروز با دخترم رفتیم مغازه چنتا خوراکی برداشت پولم کم امد بقیشو ...

بیمه نداری بری دکتر تامین اجتماعی ک رایگان هست و دارو ها رو هم رایگان میده ؟

خوابش فقط یکی دوماههشوهر منم دارو می‌خورد برای ی مشکلی یکی دوماه خواب بود تا قلق قرص ها دستش اومد چط ...

همینجوریش شوهر اشغالم بهم میگ مریض برم دکتر قرصم مصرف کنم ببین چیا میگ