2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 100 پست
به خودت برس  این حرفت رو قبول ندارم عکست رو دیدم  خیلیم ناز هستی وخوشگل  ودروغ میگه ...

من به خودم میرسم از لحاظ لباس و ارایش و این حرفا همیشه حرف اولو چه فامیل خودم چه شوهر دارم  ولی شوهرم قبول نداره

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم
اره متاسفانه

راحت کرد خودسو

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سر اینکه فکر میکنه من خودم نیستم بهم یاد میدن یا من قصدم جدا کردنه بچه از خودش و خانواشه در صورتیکه ...

خوب این مشکل خیلی حل کردنش ساده هست 

و اندکی سیاست 

عزیزم  هرشب وهرروز بگو بریم خونه ی  بابات 

بیا بریم  شیرینی بخریم عصرونه با چای با خانوادت میچسپه 

بگو عزیزم  بیا امشب من برم خونه ی  مامانت اینا من شام درست کنم  اوناهم کمی با  فسقلیمون  باشن 

بخدا   تو فقط با دهنت  میتونی شوهرت رو جادو کنی 

مثلا گفت بریم خونه ی بابای تو ذوق نکن  ولی بابای خودش  کلی همرایش کن

سیاست داشته باش  زندگیت  عالی میشه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
اره متاسفانه

خدا رحمتش کنه 

حالا مرده  میره یکی دیگه میاره 

کسی بعداز کسی نمرده

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
خوب این مشکل خیلی حل کردنش ساده هست  و اندکی سیاست  عزیزم  هرشب وهرروز بگو بریم خون ...

نمیشه میکنم رفتم کردم همه این کارارو میگه همش حقه بازیه دروغه الکیه تو ذاتت خرابه

عزیزم به طلاق این قدر بد نگاه نکن به خدا با طلاق گرفتن تو نه اسمون میاد به زمین نه زمین میره به اسمون وقتی ادم این قدر نا امید میشه که به خودکشی فکر می کنه طلاق خیلی بهتر 

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
عزیزم به طلاق این قدر بد نگاه نکن به خدا با طلاق گرفتن تو نه اسمون میاد به زمین نه زمین میره به اسمو ...

نمیتونم دخترمو بیخیال بشم

راحت کرد خودسو

نه اتفاقا  خودش  رو بدبخت کرد

بچش رو بدبخت کرد 

مادر بیچارش  رو  بدبخت کرد 

به نظرت شوهرش بعداز اون دیگه خوش نیست 

ودیگه زندگی نمیکنه 

چرا اتفاقا میره یه زن ریگه میگیره  وبچش زیر دست نامادری مثل توپ فوتبال میشه

نمیشه میکنم رفتم کردم همه این کارارو میگه همش حقه بازیه دروغه الکیه تو ذاتت خرابه

بگو مهم نیست 

دلم میخوادبرم خونه ی بابات  تو نیای  من میرم  دست دخترت رو بگیر  دونفری برین 

هرچی گفت  هیچی نگو  فک کن تی وی روشنه

نه اتفاقا  خودش  رو بدبخت کرد بچش رو بدبخت کرد  مادر بیچارش  رو  بدبخت کر ...

به نظرت برم از خونه برم هیچ خبری ازم نداشته باشن ایرادی داره میرم یا میمیرم یا میکشنم هان

نه اتفاقا  خودش  رو بدبخت کرد بچش رو بدبخت کرد  مادر بیچارش  رو  بدبخت کر ...

اره خودش رو راحت نکرد کار شوهرش رو راحت کرد نمی دونید چه دختر مهربون و قشنگی بود

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
بگو مهم نیست  دلم میخوادبرم خونه ی بابات  تو نیای  من میرم  دست دخترت رو بگیر & ...

نمیتونم دیگه طاقت ندارم واقعا تموم شده همه صبرم دارم دیوونه شدم الان جاشم شدا کرده به نظرت الان که همه خوابن از خونه برم ایرادی داره

میرم دیگه پشت سرمم نگاه نمیکنم نه خونه بابام نه اینجا هان

اگه همه تلاشتو کردی و درست نشد و بهت میگه نمیخامت،نمون پیشش خاستن زوری نیست و ترکش کن تنها زندگی کردن بهتر از با ذلت زندگی کردنه،گاهی آدم باید بره و دست نیافتنی باشه تا طرف قدرشو بدونه،اگه بعد مدتی نیومد سراغت بدون اون مرد برای ادامه زندگی فایده نداره..دخترتم تا 7سالگی پیشته مطمن باش بعد 9سالگی هم میاد پیشت و قدرتو خواهد دونست