2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1404 بازدید | 100 پست
بعدش با پدره اگه صلاحيت داشته باشه 

خدایی الان عکسمو میزارم ببین زشتم بخدا زشت نیستم

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا خسته شدم هرشب بهم توهین میکنه هرشب حرفتی بد میزنه همش فحش میده بی احترامی میکنه بهم میگه زشت کث ...

فکر کن دیوانه اس و مجبوری تحملش کنی!اصلا باهاش بحث نکن با یه وکیل هم مشورت کن شاید بتونی با تهدید مهریه و ... دخترتو بگیری

دخترت که کوچیکه هنوز تا 7 سالگی حضانتش با شماست منتظر چی هستی

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!  
ببخش مهریه ات چقدره

چهارصدتا سکه

ناخدا گفت: اگر از دریا میرسی به ساحل برگرد این دریا شاید الان از نگاهت آرام باشد اما در دلش همیشه یک غوغایی دارد که ترسو را می بلعد.      ملواندر جواب ناخدا گفت من ریسک میکنم و تلاشم را دوچندان تا در طوفان دریا کم نیاورم همانطور که صدها بار در طوفان زندگی سربلند شدم

پس دخترتو دوست نداری ! اگر واقعا  دخترتو دوست داری  باید مضمون کلامت این باشه که  .بخاطر دخترم  مونده ام و تحمل درد میکنم. نه اینکه  بگی دخترمو دوست دارم ولی  به خودکشی فکر میکنم.  این متناقض گویی . نشون از  عمق  بی تفاوتی ات شده عزیزم. که البته  منظورم این نیست که مقصری یا گناهکاری.نه. بلکه  الان  حالت خوب نیست.  و  به نقطه ایی رسبدی که   همه چیز  برات پوچ شده.  و سردرگمی !  با خودکشی   دردات کم نمیشن. بلکه  دخترتم که  دوستش داری   رو  برای همیشه  لهش میکنی.  پس  . دیدتو   با کمک  یک روانشناس  خانم.   عوض کن. و راهی پیدا کن  که   برخلاف  این حال فعلیت  بشی. تا بتونی   از بودنت  در کنار دخترت   هم اروم باشی با همه این دردایی که هست برات. و هم دخترت  با  اعتماد بنفس  پیش برید. نه این حالت   بیچاره و درمانده ! 

دوستم اتفاقا  خیلیم با نمکی  

شما فقط اختلاف دارین  

وهمسرت  از شدت خشم میگه

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
فکر کن دیوانه اس و مجبوری تحملش کنی!اصلا باهاش بحث نکن با یه وکیل هم مشورت کن شاید بتونی با تهدید مه ...

یه بار دخترم سه ماهش بود برا طلاق رفتم بابام گفت قید دخترتو بزن ولی خانوادش اومدن باکلی اصرار برم گردوندن اونموقع میتونستم بزارمش ولی الان نه

عزیزم به خودت مسلط باش پیاده روی کن بیرون برو طببعت قران اسفند دود کن شبا گلاب و عسل بخور برا زندگیت برنامه بریز چرا تو خودتو بکشی کلی کارا میتونی بکنی شوهرت خودشو بکشه

دوستم اتفاقا  خیلیم با نمکی   شما فقط اختلاف دارین   وهمسرت  از شدت خشم میگه

خشم همیشگی نیست عزیزم مااختلاف سنمون ده ساله اوایل خوب بود ولی از وقتی بچه دار شدیم خیلی عوض شده در اصل عوضی شده

یه بار دخترم سه ماهش بود برا طلاق رفتم بابام گفت قید دخترتو بزن ولی خانوادش اومدن باکلی اصرار برم گر ...

تورو خدا فکر خودکشی رو از سرت بزار بیرون 

دخترت بی تو چیکار کنه 

اگه دوسش داری طلاق بگیری بهتراز خودکشی هست 

لااقل میتونی  از دور مرقبش باشی 

تو این دنیای کثیف  فقط یه مادر میتونه   مراقب بچش باشه 😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢✋

خدایا بیا نزدیکتر حالا میخوام بیام تو آغوشت بخوابم👼ولی لطفا زود بیدارم نکن میخوام  توآغوشت آروم بشم😍😘خدایابهم آرامش بده
دوست عزيزم ، ميدونم توي جايگاهي كه شما هستي نيستم و حق قضاوت و نصيحتت رو ندارم ولي ميتونم يه مسئله ا ...

ناراحتم نکردی گلم تمام حرفات درسته ولی من الان مثل یه مرده ام که فقط نفس میکشه نمام احساساتمو کشته بت حرفاش منو کشته

خشم همیشگی نیست عزیزم مااختلاف سنمون ده ساله اوایل خوب بود ولی از وقتی بچه دار شدیم خیلی عوض شده در ...

بخدا تو همه ی دنیا اختلاف  وجود داره 

هرکی بگه من  ندارم دروغ میگه 

چون پیش میاد 

وقتی یه بچه  وارد زندگی میشه   مردا عصبی میشن چون آرامش قبل رو ندارن 

سعی کن محیط خونه آروم  و با آرامش باشه  سعی کن شوهرت خونست بچت گریه نکنه 

درسته  بچه مال هردوتاست  ولی  دوستم به خاطر زندگیت وآخرتت  تلاش کن  تو میتونی  بدون شعار