2777
2789
فک کنم درست متوجه نشدی منظورش اینه که رابطه کامل داشته باشه

متوجه شدم تو عقد دیگ رسما زن طرفی اینک رابطه داشته باشی و زن بشی طبیعیه چون شوهرشه شرعا

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بد نیست اما سخته چون مرد وابسته میشه میخواد مدام دم دستش باشی شرایطش نیست بهانه گیر میشه و.....

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

هر وقت ميازد ٢ ٣هفته ميمونه

اگه خیلی اصرار داره و واقعا توی اون ۲ ۳ هفته اذیت میشه خوب چه اشکالی داره انجام بدین اون کارو

ولی اگه زیاد اذیت نمیشید بذار واسه شب عروسی😊

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊
به نظرت بايد به مامانم بگم؟  

😀این یه جیز بین شماس 

نمبدونم ب نظرم چون هنوز نرفتین خونتون الان نگی بهتره کلا اصن تو این موردا با مادرت حرف نزن 

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

مثلا بری به مامانت بگی زن شدم؟😑😕

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اگه خیلی اصرار داره و واقعا توی اون ۲ ۳ هفته اذیت میشه خوب چه اشکالی داره انجام بدین اون کارو ولی ا ...

ديگه اتفاق افتاد ...اولش فكر كردم كه ندارم پ ر ده خيلي ترسيدم  ولي بعد كه دردش بيشتر شد  ديدم كه زن شدم اصلا نميخاستم شوهرم ميخاست

ديگه اتفاق افتاد ...اولش فكر كردم كه ندارم پ ر ده خيلي ترسيدم  ولي بعد كه دردش بيشتر شد  د ...

آهان😀😊نه گلم غصت نباشه بالاخره باید انجام میشد

شوهرته دیگه حلاله واسه چی غصه میخوری کیفشو ببر😀😂

بعدشم شما که همممش پیش هم نیستید که عادی بشه براتون

اشکالی نداره خانمی

خوشبخت بشی

آنکه با زندگی میسازد،زندگی را میبازد.با زندگی نساز، زندگی را بساز✌😊