2777
2789

هر وقت فکر میکنم که دارم ۳۰ سال رو رد میکنم، تن و بدنم میلرزه، یه حالت ناامیدی محض، تنهاییِ مطلق، فکر و خیالِ آینده خیلی خیلی اذیتم میکنه...

خانواده ی بسیار کم جمعیتی داریم، خدایی نکرده اگه من زود برم، اونا خیلی خیلی اذیت میشن، اونا برن، من امیدی واسه زندگی ندارم....

در این مقطع از زندگیم، حقیقتا ذهنم قفل شده، نه میتونم پیشرفت خاصی داشته باشم، و نه می تونم پس رفت خاصی انجام بدم.

ذهن قفل، حرکت قفل، جسم قفل، روح قفل.

واقعا نمیدونم چیکار کنم؟! 

تا این لحظه از زندگیم، طعم واقعیِ تنهاییِ بی قید و شرط رو نچشیده بودم. سخته، خیلی سخته تنهایی.

حالا به شرط حیات، اگه ۴۰ سالگی رو ببینم، تنهایی بیشتر غالب میشه و نمی دونم چیکار باید بکنم یا چه خواهد شد....

از شانس خوب یا بدم، اهل خیلی کار های امروزی نیستم....

با این حال فکر میکنم نه این دنیا رو دارم، و نه اون دنیارو...از اینجا مانده و از اونجا رانده....

ولی چه کنم که آخرش فقط یه تکیه گاه دارم. اونم خداست.

خدایا تنهام نذار.💝

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

منم امسال ۳۰ سالم شد قبلش خیلی سخت بود برام ولی دیگه شده دیگه مهم نیس تازه من دخترم مادرمم فوت شده مجردم فقط کاش تا اخر رو پای خودمون باشیم وگرنه خیلی بد میشه😖

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم امسال ۳۰ سالم شد قبلش خیلی سخت بود برام ولی دیگه شده دیگه مهم نیس تازه من دخترم مادرمم فوت شده م ...

خدا مادر بزرگوارتون رو رحمتش کنه و به شما صبر بده.

این حس تازه گریبانگیر من شده، آیا طبیعیه؟! 🥲

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

خدا مادر بزرگوارتون رو رحمتش کنه و به شما صبر بده.این حس تازه گریبانگیر من شده، آیا طبیعیه؟! 🥲

ممنونم اره طبیعیه تولدت بیاد و بره بهتر میشی

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...