2777
2789
عنوان

عبور از مرگ😂

144 بازدید | 16 پست

امشب تو جاده میومدم یه ماشین کامیون جلوم بود داشت آروم میرفت منم چون حوصلم نمیرسه آروم برم رفتم سبقت بگیرم ازش یهو کامیون اومد سمتم نزدیک بود چپ کنیم تو جاده خاکی حالا نگو یارو خوابش برده پشت فرمون😐😂

سوال رزمی و ورزشی داشتید درخدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خداروشکر 

دست فرمونت خوبه؟

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

آره ماشین بازم دروغ چرا خودمم خوابم میومد 😂

اتفاق یه باره 

بزن کنار استراحت کن 

شوهر منم خ کله خره 😂

به قول امیر کبیر : اول فکر میکردم مملکت باید وزیر دانایی داشته باشد، بعد فکر کردم باید شاه دانایی داشته باشد، در آخر اما فهمیدم باید مردم دانایی داشته باشد.هرجا که حرف خدا نباشد تزویری بیش نیست .اگر ایرانی اصیل هستی، اگر خون کوروش در رگ هایت جاریست ، هیچگاه به عقیده و نظر دیگری اهانت نمیکنی .هیچگاه حرفی را بدون تامل و تحقیق قبول نمیکنی. هیچگاه شعاری را از سر تقلید فریاد نمیزنی ...

هنوز امیدی بوده بهم😂

بله جا امیدش باقیه 

وقت که تموم بشه اگر همه دنیا وساطتت کنن

فایده ای نداره 

مگر از سمت اهل بیت و امام حسین و ..

اینم از سمت خدا برات تلنگر بوده

که بهش فکر کنی 

نه این که باز خواب غفلت بگیرتت.

سعی کن تو تایم زندگیت 

تعداد بُرد ها و گل هایی که میزنی

بیش تر از شکست ها و باخت هات باشه 

اینجا محل گذر و امتحانه داداش 

سالم زندگی کنیم .

بله جا امیدش باقیه وقت که تموم بشه اگر همه دنیا وساطتت کننفایده ای نداره مگر از سمت اهل بیت و امام ح ...

آخه من کار خاصی نکردم اون خوابش برده بود 

درسته اما برات تلنگر بوده که متوجه بشی مرگ خیلی راحت و لحظه ای میتونه سراغ مون بیاد و خیلی به انسان ...

من واسه اون ناراحت بودم اگر چیزیش بشه خونوادش درگیر میشن 

شاید واسه همین نیت خیرت چیزیت نشده چون خود نیت خیر نوعی صدقه هست .و دفع بلا شده ازت .

مهم‌نبود اگر میخوردم بهش ولی خب اون یارو چیزیش میشد ی خونواده عزادار میشن