2777
2789
عنوان

عطسهه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 59 پست
قضیه چیه

یک ادمی که تاپیک زد پسر عمه ام زن دوم گرفته ...منم پسر عمه شو فحش دادم.. به خانم برخورد توهین کرد 💔😐🤣🤣

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یک ادمی که تاپیک زد پسر عمه ام زن دوم گرفته ...منم پسر عمه شو فحش دادم.. به خانم برخورد توهین کرد 💔 ...

چه توهینی کرد؟
کاربریشو بده تا خشتکشو بکشم رو سرش

هرگز نخواب کوروش، ای مهر آریایی بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد✌

چه توهینی کرد؟کاربریشو بده تا خشتکشو بکشم رو سرش

ترکید تاپیکش سیسی بیخیالش چرت و پرت گفت دیگه فکر کنم تعلیق شد

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

ترکید تاپیکش سیسی بیخیالش چرت و پرت گفت دیگه فکر کنم تعلیق شد

بره گم شه
خب میخواست بی احترامی نشنوه چرا تاپیک زد زنیکه
تاپیک نزد که قربون صدقه پسر عمه عنش بریم که

بره گم شهخب میخواست بی احترامی نشنوه چرا تاپیک زد زنیکهتاپیک نزد که قربون صدقه پسر عمه عنش بریم که

همونو بگو حال بهم زن بود

قبل ترش هم تاپیک زده بود مامانش میخواسته زن دوم شه نشده چون یارو مرده حالا یارو کی بوده ؟عموش 🦦

ارهه🤣🤣

تو نبودی

منو فینگیلی بودیم😂😂

خطاب به کامنت همین دختره اجنبی تو این تاپیک میگم

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

همونو بگو حال بهم زن بود قبل ترش هم تاپیک زده بود مامانش میخواسته زن دوم شه نشده چون یارو مرده حالا ...

استفراغ🤢

تو نبودی منو فینگیلی بودیم😂😂خطاب به کامنت همین دختره اجنبی تو این تاپیک میگم

اهانن بابااین خود درگیره.... الان دیدمش یادم اومد ...من اصلا نمیشناسمش ولی گویا عقده داره ازم ... بعد یکبار به مهشید رفیقم کلی متن تو تاپیکش نوشته بود و توهین کرده بود هم به من هم به مهشید 😐💔🤣🤣🤣