2777
2789
عنوان

عطسهه

520 بازدید | 59 پست

من یه ویروس ناجور گرفته بودم با گلو و درد و همه چی
الان خوب شدم فقط آبریزش پیدا کردم. بعد همش عطسه تو دماغمه ولی نمیاد بعد همین باعث میشه مدااام از چشمام و دماغم آب بیاد. اگر هم عطسه کنم دوباره بلافاصله بعدش عطسه میاد تو دماغم وای خیلی اذیتم از این حس. چیکار کنم؟
کسی تجربه ای داره؟

فعلا این کاربرم@ghazaldohdarlor رل مهیار تاپیکای این اکانتو من گردن نمیگیرم و اکانت اصلیم فعلا تعلیقه

منو خواهرمم ویروس گرفتیم اینطوری شدیم ...مادرشوهر خواهرم بهش گفته عناب و بسوزون دودشو ببر تو دماغت.. ...

مرسی فداتشم

فعلا این کاربرم@ghazaldohdarlor رل مهیار تاپیکای این اکانتو من گردن نمیگیرم و اکانت اصلیم فعلا تعلیقه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همین الان همینجوریم 

نه راه حلی ندارم برات جز صبر ... صبوری کن تا بگذره ب امید خدا... من از دیروزه همینجورم 

از صب تاحالا نزدیک پنجاه بار عطسه زدم ولی بازم حس‌میکنم عطسه ام داره دماغم میسوزه چشام اب میده🥺😂💔😭

من همین الان همینجوریم نه راه حلی ندارم برات جز صبر ... صبوری کن تا بگذره ب امید خدا... من از دیروزه ...

وای دقیقااااا، هر چی هم عطسه کنی فایده نداره که😭😂
تازه من به سختی هم عطسه م میاد شاید یه ساعتی یه بار😂

وای دقیقااااا، هر چی هم عطسه کنی فایده نداره که😭😂تازه من به سختی هم عطسه م میاد شاید یه ساعتی یه ب ...

دقیقا ولی من یبار ده تا عطسه زدم پشت هم گفتم تمومه دیگه خوب شدم ولی دیدم هنوزم هستتت آدم میمونه گریه کنه یا بخنده ب حال خودش😭🤣😭🤣

دقیقا ولی من یبار ده تا عطسه زدم پشت هم گفتم تمومه دیگه خوب شدم ولی دیدم هنوزم هستتت آدم میمونه گریه ...

وای دقیقاااااا😂😭

@فاتح_قلبم ترکید ندیدم چی گفتی🤣

داشتم میگفتم اون پیکمی یهو ریپلای کرد نهه تو خودت مشکل داری کاربرهای مرد خیلی خوب و مودب ان😐🤣🦦🦦🦦

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍