2777
2789
عنوان

عطسهه

| مشاهده متن کامل بحث + 510 بازدید | 59 پست
@دیــارمهـر عزیزم ترکید بازم ندیدم چی گفتی ببخشید😂😕

🤣

هیچی گفتم دیروز تو اون تاپیکه که از لفظ خراب استفاده کردین هم توهم کاربر شوهرندونس خیلی گزارش خوردین گمونم 👀

اینجا نی نی سایته رو لفظ خراب واسه دخترا حساسن

ولی احتمالا خیییلی گزارشتون زدن چون من چیزای بدتر از این گزارش زدم اینجا طرف باز صاف صاف تو تاپیکا چرخیده

فمینیستای افراطی بهتون حمله کردن اون کاربر شوهرندوس هم تعلیق شد البته من موافق لفظ خراب نیستم ولی اینجا خیلی حمله میشه بهش🧟♀️🧟♀️ نگو خراب ❌ بگو دختر بی دقت 🤕✅

🇮🇷دختر آریایی از نوع منتظر ظهورش هستم 😌🌻از تبار زاگرسم⛰️ و زاده موج های جنوب 🌊😍 موقعی که این امضا رو نوشتم نمیدونستم جنوبم که براش ذوق و عشق عمیق قائلم یاد اور تلخ ترین جنایت و داغ روی دلم میشه🖤📍 #میناب 🎒 دبستان شجره طیبه✨🌳 ۹ اسفند ۴۰۴ 🗓️ جاوید ایـ🇮🇷ـران «اللهم عجل لولیک الفرج» ☀️🌻🤲🏼

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

🤣هیچی گفتم دیروز تو اون تاپیکه که از لفظ خراب استفاده کردین هم توهم کاربر شوهرندونس خیلی گزارش خورد ...

من عزیزم هیچوقت صریحا نگفتم خراب
ضمنا سر اون تاپیک تعلیق نشدم سر یه تاپیک سیاسی تعلیق شدم

هرگز نخواب کوروش، ای مهر آریایی بی نام تو، وطن نیز نام و نشان ندارد✌

🤣هیچی گفتم دیروز تو اون تاپیکه که از لفظ خراب استفاده کردین هم توهم کاربر شوهرندونس خیلی گزارش خورد ...

چی میگی ما از لفظ خراب استفاده نکردیم

فقد تاییدش کردیم🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چون واقعا همچین دختری هست

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

ارهه ولی تاپیک ترکوند🤣😐🤣🤣

ی دو دقیقه دیگ صبر کن الان نینی یار پیام میده خدمتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دعا کنین منو مهیار بهم برسیم💘💖من خیلی رکم! اگه ی جایی دیدی بهت بی احترامی کردم بدون حق داشتم

وای چندش اه اه پیکمییییینتونستم روت ریپلای بزنم خاک تو سرشون با این سایتشون@فاتح_قلبم

من الان دیدم ریپلایتو سیسی درگیر بودم اونور 💔😭🤣

دقیقا خاک بر سرشونن

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

ی دو دقیقه دیگ صبر کن الان نینی یار پیام میده خدمتت🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سروران عزیزی کهه

اگر در جواب کسی فقط گفتم باشه یعنی ادامه مکالممون موجب بحث و تعلیقی میشه و به احترام شعور و شخصیت خودم دیگه ادامه نمیدم بحثو 🤍

من الان دیدم ریپلایتو سیسی درگیر بودم اونور 💔😭🤣دقیقا خاک بر سرشونن

بد سوزوندیمشون دیروز رها