2777
2789
عنوان

طلسمم کرده

167 بازدید | 28 پست

من و پارتنرم ۷ ماه باهم بودیم(از قبل هم همدیگرو میشناختیم و خانواده ها هم آشنا بودن) بعد از ۷ ماه که خیلی خودش و خانوادش جدی بودن برای ازدواج، یه روز مادر و خواهرش اومدن خونمون اما فقط بخاطر اینکه طول کشید تا مامانم سجاده بیاره تا خواهرش نماز بخونه با من مخالفت کردن(الان میگن تو مذهبی نیستی، لاک میزنی و‌.. در حالی که منو دیده بود از اول ) خلاصه چندروز بعد اسم مامان و بابامو پرسید مامانش و دقیقا یک هفته بعد از این موضوع ما کات کردیم.

مطمئنم که مادرش برام دعا گرفته (یه دعانویس ماهر بهم گفت) و جوری شده که پسره حتی دیگه توی صورتم نگاه نمیکنه اصلاااا حس میکنم دلسرد شدع ازم، حالا دعانویسه بهم گفته که طلسمی برات زده که تو رو توی چشم جنس نر سیاه جلوه بده.

من واقعا از این زن میترسم، اگر روزی دوباره پسره برگرده بازهم میترسم مادرش همونکار و بکنه و دعا بگیره بازم.....

کلن جدا شو 

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

اگه میخوای بدونی طلسمی یا نه یه روش هست من یادم رفته این کاربر یادم داد 

@2hanim‍ اگه آنلاین شد ازشون بپرس

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره واقعا ترسناکه این آدم فرار کن

مشکل اینجاست من این پسر و خیلی دوست دارم و اونم قبل این دعا خودشو ثابت کرده بود. دلم میسوزه که کسی رو از دست دادم که توی سرنوشتم بود اونم بخاطر خودخواهی و کوتاه فکری مادرش

دوری کن فقط از اینجور زن ها خدا لعنتش کنه اگ همچین کاری کرده دعا نویسی شرک حساب میشهکسی ک‌شرک میکنه ...

جالب اینجاست که خودش و شوهرش نماز اول وقت میخونن، میرن مسجد، اون نماز بزنه به کمرش

با همین دعاها کاری کرده دامادش بهترین زندگی رو برای دخترش فراهم کنه

این تاپیکم رو بخون

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=17101068&slug=احساس-میکنم-طلسم-دارم&postId=399614018

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

مشکل اینجاست من این پسر و خیلی دوست دارم و اونم قبل این دعا خودشو ثابت کرده بود. دلم میسوزه که کسی ر ...

اصن دلت نسوزه 

تو از کجا میدونی این آدم تو سرنوشتت بوده 

حتی اگه بالاترین حد تفاهمم داشتید بازم ظاهر قضیه بوده بخدا آدما رو خییلی سخت میشه شناخت حتی همونایی که وقتی میبینی میگی این آدم درست منه، یه جوری میتونن تغییر کنن و اون ساید دیگشون رو نشون بدن که نسبت به همه بی اعتماد بشی 

اینم قسمتی از مسیر زندگی تو بوده فکر نکن مادرش زرنگ بازی درآورده اولا این دعاها میزنه به کمر خودش زندگیش نابود میشه دوما باعث شده راه تو روشن تر بشه به اشتباه نیفتی این کارا در برابر حکمت خدا هیچه 

اصن دلت نسوزه تو از کجا میدونی این آدم تو سرنوشتت بوده حتی اگه بالاترین حد تفاهمم داشتید بازم ظاهر ق ...

اولین رابطم بود بشدت وابستش بودم ، ۲ ماه گذشته و من تازه یکم حالم بهتر شده، من واقعا مادرشو نمیبخشم، خیلی اذیت شدم واقعا 

ولی جالب شد اگه واقعا با گفتن اسم پدر و مادر قراره جواب بده حواستون باشه همیشه اسم پدر و مادرتونو اشتباه بگید اگه اسم پدر و مادر طرف رو فهمیدید که چه بهتر همونو تحویلش بدید بگید اسم اصلی پدر و مادر منم همینه یه چیز دیگه صداشون میکنن😂😂😂

ولی جالب شد اگه واقعا با گفتن اسم پدر و مادر قراره جواب بده حواستون باشه همیشه اسم پدر و مادرتونو اش ...

دقیقاااااا تاثیر داره 

خانومااا هیچ وقت اسم پدر و مادر مخصوصااا مادرتونو به هیچ کس نگین چون ادما رو به قول همیت دوستمون نمیشه شناخت.

من چون فکر میکردم قضیمون جدیه گفتم راستشو بگم وگرنه اینکارو نمیکردم

اولین رابطم بود بشدت وابستش بودم ، ۲ ماه گذشته و من تازه یکم حالم بهتر شده، من واقعا مادرشو نمیبخشم، ...

همین دیگه چون اولین تجربه بوده انقدر اذیتی و تجربت کمه هنوز

از خدا بخواه آدم درست زندگیت رو در مسیرت قرار بده مطمئن باش صداتو میشنوه❤️

یه وقتایی از طریق همین کارای احمقانه ای که آدمای احمق مرتکب میشن راه برای ما بازتر میشه ذات واقعی آدما خودشو نشون میده

همین دیگه چون اولین تجربه بوده انقدر اذیتی و تجربت کمه هنوزاز خدا بخواه آدم درست زندگیت رو در مسیرت ...

یه بنده خدایی میگفت تو عقلت کات کرده باهاش ولی دلت هنوز باهاشه، و من از وقتی که دعانویس برام سرکتاب باز کرد و اینارو گفت هنوز توی شوکم ....