2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

60 بازدید | 7 پست

من مشاوره ثبت نام کردم از یک آذر بعد مشاور جواب نمی داد بعد سه روز با پیگیری پشتیبانی جواب داد بعد گفت برنامه رو امروز یا فردا می فرستم بعد باز سه روز بعد با پیگیری پشتیبان جواب منو داد الان برنامه فرستاده برای جمعه تا پنجشنبه هفته بعد 

خدایی برنامه رو نگاه کنین بعد من ۵ میلیون هزینه مشاوره دادم آنلاین و اینکه خیلی با استوری هاشون فرق داره و الان که می خوام مشاوره رو لغو کنم به من میگن عودت وجه داده نمی شه 

الان من چیکار کنم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره با خودش

من طرح پاییز ثبت نام کردم افتضاحه واقعا حرومش بشه

تاپیکام هس‌میتونی‌ببینی

با استوریاش آدمو‌گول میزنه

برنامه اصلا شخصی سازی شده نیس

مشاور باید همش دم به دقیقه از احوالاتت خبر داشته باشه نه اینکه گزارشکار چک نکنه

خدایا لطفا...🌱

اره با خودش

اصلا برنامش خیلی مضخرف بعد سه روز تازه با پیگیری پشتیبانی جواب میده 

برنامش نه تایم شروع داره نه مبحث داره نه هیچی 

خواهر ۱۳ ساله من بهتر از این برنامه می نویسه

من طرح پاییز ثبت نام کردم افتضاحه واقعا حرومش بشهتاپیکام هس‌میتونی‌ببینیبا استوریاش آدمو‌گول میزنهبر ...

منم گول استوری هاشو خوردم بعد یکی دوتا پست تو اینستا ازش دیدم ازش تعریف کرده بودن الان من برگشتم هر چی اشکال بوده به پشتیبانی گفتم بعد خودش به من پیام داده  حرفای شما که به پشتیبانی گفتی قابل قبول نیست چون عقبی باید بشینی برای همه چی  ویدئو ببینی بعد که رسیدی میگم چیکار کنی الان من از ۱ تا ۶ آذر منتظر برنامه بودم این عکس برنامشم گذاشتم تا آخر هفته همینه بعد میگه برنامم هیچ اشکالی نداره خب آخه این برنامه اش که به من داده اصلا هیچی توش مشخص نکرده هوش مصنوعی خیلی بهتر از اون برنامه میده

من طرح پاییز ثبت نام کردم افتضاحه واقعا حرومش بشهتاپیکام هس‌میتونی‌ببینیبا استوریاش آدمو‌گول میزنهبر ...

آره دیدم 

حالا موندم به خانواده ام چی بگم ۵ تومن پول مشاورش بود