2777
2789
عنوان

از وقتی بابام اومده فضای مجازی دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 50 پست
ابجیم بهش گفته این چ پروفایل هست گذاشتی گفته من توی اکانتم نیستم از دروغ بعد سریع دید‌یم پروفایل شو ...

اخی نمی دونه میشه پروفایلشو از شما مخفی کنه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تعجب کردم اخه خواهرم مجرده و سنش کمه چرا بابام باید اددش کنه اینجور گروهی برای همین ناراحت شدم

گوشی باباتون رو ریست کنیدبرگرده به تنظیمات کارخانه بگیداون برنامه هاهکردارن گوشیتوهک کردن اگه دوباره نصب کنی همه اطلاعات‌گوشیت پاک میشه به مامانتون هم بگین شوهرش چقدرهوله😑بلکه بتونه جلوشوبگیره

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤

اَد کردن توی کانال صیغه یابی کارِ بابات نیست و خود تلگرام این کارو می کنه. برای خیلی ها پیش اومده. 

منم بارها توسط دیگران به این گروه ها اَد شدم در حالی که خودِ اون طرف اصلأ خبر نداشته. 🫤😐

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

ببین بابات تقصیری نداره ، چند سال پیش که بابای منم تازه گوشی هوشمند گرفته بود همین مشکل براش پیش اومده بود ، تازه انقدر ساده بود طفلی به مامانم نشون داده بود ببین اینا چی ان از کجا اومدن ، مامانمم عصبانی دیگه ما اومدیم سواد رسانه یادش دادیم مشکل اش حل شد 

اخه با ایمیل ک نمیاد هی اکانت میزنه هی می‌بینیم فقط همین مدل پیج هارو فالو میکنه اونم با اسم اصلی خو ...

اخه من یبار پیج الکی زدم چنروز بعدش دیدم هک شده فالور و پستم گذاشته بود پرتش کردم بیرون از اکانتم،خارجی بود

❤ متاهل❤