2777
2789
عنوان

از وقتی بابام اومده فضای مجازی دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 50 پست
ابجیم بهش گفته این چ پروفایل هست گذاشتی گفته من توی اکانتم نیستم از دروغ بعد سریع دید‌یم پروفایل شو ...

حق داره قبول نکنه آبروش می‌ره.همینقدر بهش بگین کافیه.یا مثال بزنید فلانی این کارا رو می‌کنه همه میفهمن

اگه تلگرام اصلی نیست مقصر خودش نیست خودم زخم خورده هستم 

بهش بگید فامیل می‌فهمن آبرود میره، 

آی مرد ایرانی، امروز یه خبر دیدم سایت پ. ورن هاب گفته یه مرد ایرانی 72 ساعت دنبال فیلم گشته حدود 1600 صفحه برای فیلم... جست‌وجو کرده بهش کارت طلایی دادن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صیغه یابی اد کردن که یه مدت تلگرام ازین کارا مسخره میکرد،فک کنم حالت هک باشه،وگرنه کی دختراش تو این ...

منم تعجب کردم اخه خواهرم مجرده و سنش کمه 

چرا بابام باید اددش کنه اینجور گروهی برای همین ناراحت شدم

برای من تلگرام اصلی، ولی اینجوری شده بود.

یا تلگرامت اصلی نیست 

یا قبلا روی نسخه های فرعی اکانت داشتی، یا باید دلیلت اکانت کنی و کلا اکانت جدید روی تلگرام اصلی بسازی یا نشست های دیگه رو حذف کنی 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
اخه با ایمیل ک نمیاد هی اکانت میزنه هی می‌بینیم فقط همین مدل پیج هارو فالو میکنه اونم با اسم اصلی خو ...

اینستا فالوش کن بعد با گوشی خودت برو تک ب تک فالوراشو براش باز کن بگو ببین وقتی اینا رو فالو میکنی و الکی بگو پیام بهشون میدی همه میتونن ببینن 

از سال نودوهفت عضو اینجام اینجام این سومین کاربریمه جاهاییکه نیاز ب راهنمایی داشتین تگم کنید تا جاییکه بتونم راهنمایی میکنم شما هم برا منو خانوادم دعا کنید❤

منم تعجب کردم اخه خواهرم مجرده و سنش کمه چرا بابام باید اددش کنه اینجور گروهی برای همین ناراحت شدم

نه احتمالا از نسخه اصلی تلگرام استفاده نکرده،نسخه ها دیگه پیش میاد،همشم فقط سایتا صیغه یابی

چه هولیه بابات بیچاره مامانت

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

نوشته بابا شمارو اد کرد ب گروه چطوری میشه از اکانت اون مارو ادد کنن

تلگرام  بعضی کانالهای صیغه یابی  را بازش کنن مخاطبین او ن گوشی را عضو میکنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر