2777
2789
عنوان

از وقتی بابام اومده فضای مجازی دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 50 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید اینستاشون هک شدهازشون پرسیدین اینارو

اخه با ایمیل ک نمیاد هی اکانت میزنه هی می‌بینیم فقط همین مدل پیج هارو فالو میکنه اونم با اسم اصلی خودش .باز پاک میکنه اکانت جدید باز همین 

برای من تلگرام اصلی، ولی اینجوری شده بود.

اره منظورم این بود که تلگرامه دست خودش نیست گاهی هک میشن گاهی غیراصلیه کلا شنیدم غیراصلیا تقریبا سر همشون این بلا اومده اخه کی دختر خودشو کانال صیغه عضو میکنه

ای وای امان از دست این باباها که میرند تو فضای مجازی🤦‍♀️🤦‍♀️

به نظر من خیلی علنی بهشون بگید حتی اگه ناراحت و عصبانی بشند بهتره اینه که مامانت یا بقیه بفهمند و آبرو ریزی بشه.

بهشون بگید تموم این کارایی که میکنیدو همه میتونند ببینند و زشته آبرومون میره شما هر چیزیو فقط ببینید ولی لایک نکنید کامنت نذارید فالو نکنید و عضو هم نشید😂

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏

وای موبایل دست بزرگسالان هول از صدتا بچه هم بدتر و خطرناکتره🤣

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

نوشته بابا شمارو اد کرد ب گروه چطوری میشه از اکانت اون مارو ادد کنن

میشه عزیزم تلگرام شاید هک‌شده‌خواهرم  بیاره تلگرامشو هک‌کرده بودن ابرو براش نموند یکی از تلگرام خواهرم‌ همه رو گروه‌ صیغه یابی  اد میکرو رنگ‌ب رو‌خواهرم نمونده  بود  روزی چند‌نفر مریض وهمکار  حتی خانمای دکترا زنگ‌می زدن‌خواهرم‌چون‌ادم‌خوب وبی حاشیه ای هستش از سرش  بخیر گذشت  فکر کنم‌حذفش‌کرد

زندگی‌رو نفسی ارزش غم‌خوردن‌نیست 💕💕💕ان قدر سیر بخند تا ک‌ ندانی غم‌چیست💕💕💕