2777
2789
عنوان

الان حق با کیه تو شرایطی گیر کردم

91 بازدید | 6 پست

زنگ زدم مطب منشی گفتم عجله دارم گفت بیا اول ردت میکنم حالا اومدم چهار نفر رد کرده میگه نوبتامون اینترنتیه اون چهار نفر قبل من اومدند چیزی نگفتم حالا ینفر که بعد من اومده میگه من از اینترنت نوبت گرفتم باید زودتر برم میخواسی زنگ نزنی حالا واقعااا دارم حرص میخورم و منتظرم مریض بعدی بیاد ببینم چی میشه

ول کن بابا حوصله بحث داری

برا منم پیش اومده 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق با اونهایی که نوبت گرفتنمنشی هم برای از دست ندادن مشتری گفته بیاباید بشینی

مگه من مسخرم من اگه میدونستم شرایط اینه اصلا شاید نمیومذم ضمنا اون موقع که من اومدم نوبت اینترنتی خالی بود برای این زمان نگرفتم 

مگه من مسخرم من اگه میدونستم شرایط اینه اصلا شاید نمیومذم ضمنا اون موقع که من اومدم نوبت اینترنتی خا ...

شما  باید  به  منشی، بگی

نه مریض ها

منم هر جا  رفتم     اونهایی که  اینترنتی بودن  جلوتر رفتن تو

حق با بیمارایی که نوبت گرفتن ، منشی هم همینجوری گفته که بیای 

منم سرم اومده چهار ساعت نشستم ، تا ساعت دو ظهر که موقع تعطیلی مطب بود در مطب قفل کردن کار منو انجام دادن