2777
2789
عنوان

هیچوقت نمیخواستم تو زندگی کسی دخالت کنم ولی این چی بود من دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 49 پست
اونا صیغشون درست نیست و حرام ابدی ان به هم

اصلا صیغه کلا درست نیست 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کی میره بغل دوستش تازه اونجا کلشو ماچ کرد بعدم انگار زن و شوهر واقعی بودن نگا عاشقانهالبته دو تا داغ ...

دوست جنسی 

چه میدونم اسمش چیه 😄😅😢

مثه دوست دختر دوست پسر اما این دیوونه ها دوتا متاهل هستن 

جالبه نمی‌دونن نمیشه با زن متاهل ازدواج کرد ولی می‌دونن باید صیغه کرد 

نر های سایت اگه بهم درخواستی بدن تگشون میکنم و آبرو براشون نمی‌ذارم.😤مخالف سر سخت کودک همسری هستم⛔.عادت ندارم به کسی توهین کنم مگر این که خودش احترام نگه نداره🤷.خیلی سخت به عشقم رسیدم پس اگه می‌بینید زیاد در موردش تاپیک میزنم بخاطر اینه فعلا اولویت زندگیمه🥹♥️گاهی اوقات نسبت های فامیلی رو دقیق نمیگم‌تو تاپیک هام که شناسایی نشم حلال کنید🙏

من ب شخصه اصلا قبول ندارم

منم دوست ندارم اصلا و ابدا 

ولی نمیشه گفت درست نیست 

چون معمولاً اکثر زن و شوهر ها مخصوصا مشهد اول صیغه ی محرمیت تو حرم میخونن بعد میرن محضر 

من خودم ده روز فاصله بود بینشون 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺
مگه زن هم می تونی با وجود شوهر صیغه کنه؟

نمیتونه از لحاظ شرعی ولی خوب کی دیگه دنبال شرعیاته متاسفانه ..... بعضیا احکام شرعی رو نمیدونن دنبالش هم نمیرن فکر میکنن همینکه رابطه جنسی با شوهر نداشته باشن میتونن برن صیغه کسی دیگه بشن ...من به واسطه شغلم مورد عینی اینجوری دیدم اینکه فکر کنید اینا تو فیلمه نه ..واقعیت داره در کمال شرمساری

منم دوست ندارم اصلا و ابدا ولی نمیشه گفت درست نیست چون معمولاً اکثر زن و شوهر ها مخصوصا مشهد اول صیغ ...

خب ده روز چرا بابد صیغه کنید خو بایستید عقد کنید دیگه 

ما کلا صیغه رو شهر ودیارمون قبول نداره 

خب ده روز چرا بابد صیغه کنید خو بایستید عقد کنید دیگه ما کلا صیغه رو شهر ودیارمون قبول نداره

دیگه فاصله عقدتا مراسم جشنمون ده روز طول کشید 

نیمه شعبان رفتیم حرم عقد کردیم 

ما صیغه اینجوری رو که بد نمی‌دونیم 

ولی مردهایی که از رو هوس میرن زن صیغه میکنن و بدم میاد 

هرچند همون هم شرعیه 

دخترنازم دلم برات تنگ شده مامان ❤️‍🔥🖤🥺