2777
2789
عنوان

بهورزی

51 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من کلاس دوازدهمم تجربی میخونم میخوام برای آزمون بهورزی شرکت کنم و دیگه کنکور رو بیخیال بشم از یه روستای دیگه یه خانومه میاد روستای ما برای بهورزی بنظرتون من قبول بشم خودمو میزارن بهورز روستامون بشم و اینکه حقوق و اینا خوبه

کنکور بده حتما بهورزی بدرد نمیخوره جای پیشرفت نداره تعهد میگیرن باید چندسال روستا بمونی دانشگاه رفتن ...

من دنبال پیشرفت نیستم و اینکه چون هیچی برای کنکور نخوندم الانم حسش نیست یعنی کلا خانوادمم نمیزارن برم دانشگاه آزادم هزینشو ندارم بخاطر همون میگم از هیچی که بهتره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کنکور بده حتما بهورزی بدرد نمیخوره جای پیشرفت نداره تعهد میگیرن باید چندسال روستا بمونی دانشگاه رفتن ...

الان شما دانشجوی بهداشتی هم قراره بهورز بشید؟

الان شما دانشجوی بهداشتی هم قراره بهورز بشید؟

خیر کارشناس مراقب سلامت مراکز شهری 

بهورزا زیر دست ما کار میکنن 

سواد و کلا همچیمون با بهورزی زمین تا آسمون متفاوته

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

خیر کارشناس مراقب سلامت مراکز شهری بهورزا زیر دست ما کار میکنن سواد و کلا همچیمون با بهورزی زمین تا ...

آخه میگن بهداشت بازارش خیلی خوب نیست درسته؟ 

و اینکه رتبه شما چند بود و برای منطقه ۳ و معدلتون چی

آخه میگن بهداشت بازارش خیلی خوب نیست درسته؟ و اینکه رتبه شما چند بود و برای منطقه ۳ و معدلتون چی

بازارکارش رو دقیق نمیدونم

من منطقه دو بودم دوستم که منطقه ۳ هست ۱۴ هزار

معدلم ۱۸ و خورده ای

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بازارکارش رو دقیق نمیدونممن منطقه دو بودم دوستم که منطقه ۳ هست ۱۴ هزارمعدلم ۱۸ و خورده ای

عالی بوده که من با این معدل منطقه ۳پرستاری هم میتونم بیارم یکی از دوستام ۱۸هزار منطقه سه بود پرستاری روزانه آورد