2777
2789

چرا آموزش و پرورش حجم کتاب های درسی رو کاهش نمیده و تعداد ماه های سال تحصیلی رو کاهش نمیده که هر سال وقت و بی وقت و با بی نظمی مدارس رو تعطیل نکنند؟ و همه رو از سر درگمی دربیارن باید شب به شب تا ساعت ۱۱ منتظر اعلام تعطیلی یا تعطیل نبودن مدارس باشیم هزینه بیخودی ازجیبمون برای تعطیلات مدارس بابت هزینه مدرسه و سرویس بدیم مادران شاغل برنامه کارشون به هم بریزه وقتی نمیتونن ماه آذر و دی رو تعطیل کنند نه که شب به شب تا آخر ماه دی تعطیل کنند مثل سال های قبل و کسی اعتراض نکنه بهتر نیست با کاهش حجم کتابها این دردسرها رو که بار اوردن جمع کنند و با برنامه ریزی این یک ماه یا دو ماه رو تعطیل اعلام کنند؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین کسی به نظرت توجهی نمیکنهیعنی اصلا نظر مردم برا کسی مهم نیستپس سعی کن به روال بی نظمی عادت کنی

به خاطر بی تفاوتی مردم به حق و حقوق خودشون هست اگه این زیان و خسارت به خودشون میخورد بهترین مدیریت رو انجام میدادند

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز